Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bahçeşehir'de Aydınlığa İlk Adım‏

Aydınlığa İlk Adım etkinliği, bu kez İskenderun Bahçeşehir Koleji'nde yapıldı.

Gündem   A+a-

 Bahçeşehir Kolejleri'nin klasik bir uygulaması olan, 1. sınıf öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlayıp sunduğu Aydınlığa İlk Adım etkinliği, bu kez İskenderun Bahçeşehir Koleji'nde yapıldı.

İlkokula başlangıç serüveninin bir özeti niteliğindeki etkinlik, adeta bir Broadway müzikali havasındaydı. Okuma yazma ve 1. sınıfın diğer kazanımlarını başarıyla edinerek, uzun sürecek bir eğitim hayatının ilk yılını geride bırakan öğrenciler çok başarılı bir performans sergilediler.

İlk olarak sahneye çıkan koronun, kulakların pasını silen konserinin ardından halk oyunları ekipleri önce Kafkas daha sonra da Zeybek gösterisi yaptı. İzleyenlere profesyonel bir halk dansları ekibi tadı veren oyunların sonrasında 1. sınıfa başlangıç sürecinin esprili bir dille anlatıldığı bir monolog sunan öğrenci, velileri hem eğlendirdi hem duygusal dakikalar yaşattı. Nasrettin Hoca fıkralarından seçmelerden oluşan skeçten sonra, yıl boyunca BSK (Beceri Spor Koordinasyon) ve Beden Eğitimi derslerinde öğrendikleri hareketleri, göz dolduran bir koreografiyle sergilediler.

İngilizce öğretmenlerinin hazırladığı bölümde iki adet müzikli oyunun ardından üç tane de dans gösterisi sahnelendi. Kıyafetler, koreografi ve çocukların mükemmel telaffuzuyla desteklenen İngilizce gösterisinin ardından yine Müzik öğretmeninin çalıştırdığı tef ve ritm grubu sahne aldı. Tüm öğrencilerin seslendirdiği Bahçeşehir Koleji Marşı ile etkinliğin sonuna gelindi.

1. sınıf öğrencileri, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı ve Okul Müdürü Sefai Server Dik imzalı Aydınlığa İlk Adım Sertifikalarını, sırayla sahneye gelen öğretmenlerinin elinden aldılar. Etkinliğin sonunda Dik, tüm çalıştırıcılara, öğrencilere ve Bahçeşehir markasına güvenerek çocuklarının eğitim hayatına sağlam bir adım atmasını sağlayan velilere teşekkür etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar