Skip Navigation Links

İbadet Etmek Sadece Dinin Vecibelerini Yerine Getirmek Değil!!!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ederek,

Gündem   A+a-

görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “30 Mart’ta Hatay, Büyükşehir statüsüne girdi. Hepimizin hedefi Hatay’a hizmet etmek. Lütfü Başkanım Büyükşehir Belediye Başkanımız, biz de ilçelerde, değişik partilerden olsak dahi önemli olan Hatay’ın geleceği. Hep beraber büyük projelere imza atacağız. Oturacağız, hep beraber Hatay’a hizmet edeceğiz. Birimler gitmiş olsa dahi yine hep beraber hizmet edeceğiz. Ben bu düşüncedeyim. Kendisi bu konuda çok tecrübeli.

Daha önce Antakya Belediye Başkanlığı yaptı. Tecrübelerinden de faydalanacağız. Elimizden ne gelirse karşılıklı olarak bu kente, bu vilayete, Hatay’a hizmet edeceğiz” dedi.

“Bu Şehre Hizmet Etmemiz Lazım”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e, hayırlı olsun temennisinde bulunmak amacıyla ziyaret edildiğini belirten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Büyükşehir mevzuatıyla ilgili bir çok görev tevdi edildiğini, bunları da konuşmak istediğini ifade etti. Huzurla birlikte hizmet yapmayı da amaçladıklarını belirten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, “Tabi ki demokraside birçok ses, renk var. O renkler kendi renklerinin egemen olmasını isteyecektir. Hizmetin gereğini başkanların yapması lazım. Hatay çok renkli. Bu renkliliğin zenginlik olduğunu düşünüyorum. Bu zenginlik çerçevesinde üç tane farklı partiden de olsa belediye başkanları , meclisleri Hatay’ın birlik, bütünlük içinde geleceğe taşınması için el birliğiyle bu şehre hizmet etmemiz lazım” dedi.

“Siz Ne Kadar İbadet Yaparsanız Yapın …”

Sadece dini görevleri yerine getirmenin ibadet olmadığına dikkat çeken Lütfü Savaş; “Siz ne kadar ibadet yaparsanız yapın bize hemşerilerimizin verdiği bu sorumluluğu yanlış işler yaparak yürütemezsiniz. Bizler Hayat’ın 24 saat ibadet olduğunu düşünen anlayışa sahibiz. Sadece dini görevleri yerine getirmek ibadet değildir. İbadet hayatın bütünün de verilen görevleri yerine getirmektir. Bu çerçeve de bana 1,5 milyon insanımız vekâlet vermiştir. Bu vekâletin yükü de bende 24 saattir. Hatay için de en iyisini yapmakla mükellefim” şeklinde konuştu. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a, ziyaret anısına vazo hediye etti.

İbadet Etmek Sadece Dinin Vecibelerini Yerine Getirmek Değil!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet