Skip Navigation Links

Payas Belediyesi bir İlk'e daha imza attı

Payas Belediyesi hasta nakil hizmetinde yetersiz kalan ambulansların yerine 16+1 kişilik minibüs alarak hizmete sundu.

Gündem   A+a-

Payas Belediyesi hasta nakil hizmetinde yetersiz kalan ambulansların yerine 16+1 kişilik minibüs alarak hizmete sundu. Yapılan törene Başkan Bekir Altan, Belediye Meclis üyelerinin tamamı ve vatandaşlar katıldı.

Payas Belediyesi bir İlk’e daha imza attı
Hasta Nakil Aracı kaza ve belaya karşı kurban kesilerek, dualarla hizmete başladı. Belediye Başkanı Bekir Altan yaptığı açıklamada “1999 yılında hastalarımızı bölge hastanelerine ulaştırmak için 2 adet ambulans almıştık, o zamanlar bu hizmetimize tepki göstermişlerdi fakat sonrasında ne kadar haklı olduğumuz anlaşıldı ve takdir edildik.
10 yıl boyunca hizmet için kullandığımız ambulanslarımız yıprandı ve yetersiz hale geldi bu ihtiyacı karşılamak için ve hizmetlerimizin devamı için hasta nakil aracı almaya karar verdik.
2 adet alacaktık ekonomik sıkıntılar ve asılsız soruşturmalar nedeniyle şuan için 1 araç aldık ve bunu hizmete sunuyoruz en kısa zamanda 2. Aracı da temin edip hasta nakil aracı olarak hizmete sunacağız.

Hiçbir beklenti içinde olmadan yaptığımız bu hizmetimiz çevre belediyeler tarafından takdirle karşılanıyor ve onlara örnek teşkil ediyor.
Bizler Payas Belediyesi olarak örnek alınan bir belediyeyiz hasta nakil hizmetimiz bu alanda yapılan ilk hizmettir, yani bölgemizde bu hizmette bulunan ilk belediye biziz.” Dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet