Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Berivan Kuyubaşıoğlu; “Güçlü Bir Kadro İle Çalışıyorum”

Öğretmen ve Veliler Dayanışma Gecesinde Buluştu

Gündem   A+a-

 İskenderun Mithat Paşa İlkokulu Okul Aile Birliği dayanışma gecesi düzenledi. 10 Mayıs tarihinde Yelken Kulübünde gerçekleşen dayanışma gecesinde okul yönetimi ve veliler bir araya geldiler.  Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği dayanışma gecesinde öğretmen ve veliler gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

“Güçlü Bir Kadro İle Çalışıyorum”

Yaptığı konuşmasında ‘Birlik beraberliğimizin daim olmasını, yarınımızın bugünümüzden daha huzurlu geçmesini temenni ediyorum’ diyen Mithat Paşa İlkokulu Okul Müdürü Berivan Kuyubaşıoğlu, amaçlarının öğrencileri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olduğunu söyledi.

Güçlü bir kadro ile çalışmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Berivan Kuyubaşıoğlu; “idari kadromuzdan öğretmenimize, hizmetli kadromuzdan güvenlik görevlimize kadar özenle seçilen ve çocuklarımızın menfaatlerini her şeyin üstünde tutan güçlü bir kadro ile çalışmaktan gurur duyduğumu belirtmek isterim. Sizlerin huzurunda özveri ile çalışan, okulumuzun adını eğitim camiasına altın harflerle yazdıran mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

“Onlara Destek Olmaktan Onur Duyuyoruz”

Çocuklarını emanet ettikleri öğretmenlere destek olmaktan onur duyduklarını ifade eden Mithat Paşa İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Işılay Bölücü ise, dayanışma gecesinde ki amaçlarının öğretmen ve velileri bir nebze olsa stresten uzaklaştırmak olduğunu ifade etti.

Bölücü; “Mithatpaşa İlkokulu kentimizin en güzide okuludur. Uzun yıllardır devam eden başarı grafiğini aynı şekilde sürdürecek olan okulumuz, müdiremiz Berivan Kuyubaşıoğlu'nun göreve başlamasıyla adeta şaha kalkmıştır. Kendisini ve çalışma arkadaşlarını canı gönülden kutluyorum” açıklamasına yer verdi. Sona eren konuşmaların ardından ellerinde ki Türk bayrakları ile 10. Yıl marşını söyleyen öğretmen ve veliler geceye renk katarken gecenin ilerleyen saatlerine dek gönüllerince eğlendiler. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş