Skip Navigation Links

İskenderun’dan dünyaya Köy Usulü Defne Sabunu

Eroğlu Tatlıcılık adı altında İskenderun’un yarım asırı geçen kuruluşu defne sabun sektöründe farklılık yaratıyor.

Ekonomi   A+a-

 

    İşetme sahibi Bülent Eroğlu, “Tatlıcılık sektöründeki başarımızı cilt ve saçların doğal bakımında kullanılan Defne Sabun imalatına taşıma hedefindeyiz. Kalitemizi ülke genelindeki tanıtım kampanyamızla tescil ederek ayda 10 ton imalat kapasitesiyle gelecek siparişleri karşılayabilecek durumdayız.” dedi.


    Eroğlu sabun sektöründeki defne sabunlar arasındaki farklarını ise şöyle açıkladı:

*Sabunumuzun kalıbı yaklaşık olarak 150 gr.dır.Bez çuval içinde altı kalıp sabun olarak hizmetinize sunulmuştur.

*Sabunumuz tamamen doğal ve el yapımıdır.İçeriğinde hiçbir kimyasal katkı ve boyar madde yoktur.

*Kullanılan özel üretim tekniği sayesinde teniniz ve saçınız için gerekli olan yararlı mineraller ve gliserin sabunun özünde kalmaktadır.Bu sayede cildi diğer sabunlara göre daha iyi beslemekte ve temizlemektedir.

*Sabunumuzda kullanılan defne yağı oranı %30-33 tür.Böylece cildiniz; defne yağının antibakteriyel ve antiseptik özelliklerinden ve cilt rahatsızlıklarına(egzama,mantar,akne,vb) iyi gelme özelliklerinden azami derecede faydalanmaktadır. Defne yağı saç diplerindeki hücreleri canlandırdığından saç dökülmesini önler ve kepeklerin azalmasında yardımcı olur. Saçlarınızda; sabunumuz sayesinde defnenin bu mucizevi özelliklerinden nasibini alır.

*Sabunumuzda %100 saf zeytinyağı kullanılır. Ürünlerimizde zeytin prinası yağı (zeytin posası yağı) yoktur. Bu sayede teniniz pürüzsüz ve esnek bir görünüm kazanır. Saçlarınızı besler ve yıpranmış saçlarınızı onarır.”

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet