Skip Navigation Links

BOZKURT “Başarının Temeli Vizyoner Ve Değişime Açık Olmaktan Geçer”

Bozkurt, Toyota’nın liderliğe giden yoldaki başarı öykülerini ve kendi hayatına dair birikimlerini aktardı.

Gündem   A+a-

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde “Liderlik ve Fark Yaratmak” konulu bir konferans verdi. Bozkurt, Mustafa Kemal Üniversitesi Kariyer ve Girişimcilik Topluluğu tarafından düzenlenen konferansta lider olmanın ve başarıya ulaşmanın yolunun “Değişime açık olmak, değişimden korkmamak, hiç kimsenin düşünmediğini düşünüyor olmaktan ve fark yaratmaktan” geçtiğini vurguladı.

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde “Liderlik ve Fark Yaratmak” konulu bir konferans verdi. Bozkurt, üniversitenin Kariyer ve Girişimcilik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen konferansta Toyota’nın liderliğe giden yoldaki başarı öykülerini ve kendi hayatına dair birikimlerini aktardı.

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt konferansta, liderliğin sırrının vizyoner ve değişime açık olmaktan geçtiğini de belirterek “Vizyoner olun, değişime açık olun, değişimden korkmayın ve değişimi yönetin.” şeklinde konuştu. Toyota’nın sektöründeki liderliği ve başarısının altında yatan sırrın “hiç kimsenin düşünmediğini düşünüyor olmaktan” geçtiğini de sözlerine ekleyen Bozkurt “Bugüne kadar yaptıklarının aynısını yapmaya devam edenler, bugün sahip olduklarından fazla birşeye sahip olamazlar.” şeklinde konuştu.

Hızlı bir değişim ve gelişim sürecinde hiçbir yeniliğin 40-50 yıl öncesinde olduğu gibi insanları şaşırtmadığına dikkat çeken Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt “Eğitim bitmez. Her zaman öğrenecek yeni bir şey vardır. Alınan eğitim kişisel gelişiminizi ileri taşır. Bu açıdan baktığımızda önemli olan, bir pozisyona gelmek değildir. Önemli olan o pozisyona geldiğinizde donanımlı olmaktır” dedi. Öğrencilere kitap okumanın öneminden de söz eden Bozkurt, etkili iletişim becerisine sahip olmak ve yaratıcılık için birikime sahip olmaları gerektiğini, bunun da en önemli kriterinin kitap okumak olduğunu söyledi. Bozkurt ayrıca başarı kriterinin herkes için farklı olduğuna da değinerek, hayattaki en büyük başarının yaşamından memnun olmak ve mutluluk olduğunu belirtti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet