Skip Navigation Links

Ya İskenderun’a Gelecekler Ya Gelecekler…

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Körfez Spor için hayallerini açıkladı.

Gündem   A+a-


Seyfi Dingil İskenderun Körfez Spor Kulübü İçin... paylaşan: 8gunhabercom

 

    Göreve geldiği günün ertesi günü ilk ziyaretini İskenderun Körfez Spor’a gerçekleştiren ve adeta kulübün ligde kalmasında bir lokomotif görevi gören İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Körfez Spor için hayallerini açıkladı. İskenderun sevdalısı olduğunu belirtip tek hayalinin İskenderun Körfez Spor’un Süper Ligde mücadele edebilmesi olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil; “Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş Ya İskenderun’a gelecek ya gelecek” dedi.

 


 

    “Önemli Olan Kenti Bütünleştirebilmek”

    Önemli olanın kenti bütünleştirebilmek olduğunun altını çizen Başkan Seyfi Dingil; “ 30 Mart 2014 yerel seçimlerini kazandığımız günün ertesi günü ilk olarak İskenderun Körfez Spor’u ziyaret ettik. Bir İskenderun sevdalısı olarak, spora düşkün bir belediye başkanı olarak ve İskenderun’un isminin yaşanacağı hangi müsabaka, faaliyet olursa bizler belediye olarak varız. Bizler görevi devraldığımız da İskenderun Körfez Spor 22 – 23 puan ile en alt sırada yer alıyordu. Bizler futbolcularımız ile beraber yattık beraber kalktık. Onlarla üzüldük, onlarla beraber güldük. İhtiyaçlarını temin ettik, motivelerini sağladık. Kendilerinin bu durumda olmayacaklarını izah ettik. İnandırdık. İskenderun Belediyesinin spor tesislerini açtık. Takımın bütün ihtiyaçlarını A’ dan Z’ ye karşıladık. Bunları övünmek için söylemiyorum. Ama bu çocukların ihtiyaçlarının karşılanması gerekiyordu… Her şeyden önce gelecekten kaygı duymamaları gerekiyordu. Tabi ben takımı bugüne kadar getiren Cengiz Gül’e de teşekkür ediyorum. Bugünlere kadar getirdi ve bizlerde belediye olarak ele aldık. Allah’ıma şükürler olsun ki de göreve geldiğimiz günden bugüne dek hiçbir şekilde puanda kaybetmedik. Ve bildiğiniz üzere son maça kaldık. Buradan bizleri son maçımız da destekleyen bütün Hatay protokolüne teşekkür ediyorum. Herkes geldi, destek verdiler ve emek verdiler. Allah’a çok şükür 2 -1 galip geldik. Takımı düşmekten kurtardık. Çünkü 3. Lige düşseydik bu takımı bir daha çıkartmamız zor olurdu. 1 yıl kaybımız olacaktı. Ama bu sene bu ligde 1 – 2 takviye ile bu sene biraz tecrübe kazanıp önümüz de ki yıl inşallah PTT 1. Lig için oynayacağız. Ve benim bütün hayalim süper lig. Buraya yeni stadyum yapacağız. Bu çocuklara sosyal tesisler yapacağız. Aileleriyle birlikte oturmaları için lojmanlar yapıp iş güvencelerini sağlayacağız. Önemli olan bu çocukların geleceğimi güven altına alabilmektir. Bu kenti bütünleştirmektir” dedi.

     “İnanırsak Başaramayacağımız İş Yok”

    Süper Lig ile ilgili hedefi için ‘inanırsak başaramayacağımız iş yok’ diyen Başkan Seyfi Dingil; “bir Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş İskenderun’a gelse buranın esnafı da kalkınır sosyal aktivite de olur. Bunları başaracak güçteyiz. Bir Akhisar, Bir Giresun bunu başarıyor da 300 bin nüfuslu, Türkiye’nin ekonomisinin 8. Lokomotifi bunu ne için beceremesin. Birlikte olursak, Salih bir niyetle yola çıkarsak, birbirimize inanırsak olmayacak diye bir şey yok. Sadece spor’da değil bu kentin yaşamında ne bilim ihtiyaçlarında alt yapısında, üst yapısında, sosyal yaşamında da büyük yol kat edeceğiz. Bundan sonra da iyi günler bizleri bekliyor. Benim bu konuda hiçbir tereddüdüm yok” açıklamasına yer verdi.

 

 


Ya İskenderun’a Gelecekler Ya Gelecekler… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
mehmet tartan 16 Mayıs 2014 Cuma
büyüksün başkanım...bir İskenderunlu olarak size inanıyuor ve güveniyoruz...bu takım sizinle daha da güzel yerlere gelecek çünkü bunu başkan seçildiğiniz andan itibaren fazlasıyla hissettiriyosunuz...hersey İskenderun için ve güzel takımımız İskenderun sporumuz için iyiki varsınız...iyi ki bu halk sizi belediye başkanı olarak seçmiş...kalbimiz sizinle saygılarımı sunuyorum
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet