Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Milletimizin Başı Sağolsun!

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı A.Kadir TEKSÖZ vefat eden maden işçileri başsağlığı mesajı yayınladı.

Gündem   A+a-

 

    Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı A.Kadir TEKSÖZ 13 Mayıs 2014’ de Manisa'nın Soma ilçesindeki Kömür Madeninde Trafo patlaması nedeniyle çıkan yangında vefat edenler için başsağlığı mesajı yayınladı.

 

     HESOB Başkanı, Hatay Esnaf Teşkilatı adına Başsağlığındaki mesajda, "Manisa’nın Soma ilçesindeki kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonrasında madencilerimizin hayatını kaybettiğini ve mahsur kaldığı haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Bu elim maden ocağı kazası milletçe hepimizi üzüntüye boğmuştur.Şehit olan madencilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailesine başsağlığı dilerken, mahsur durumda bulunan madencilerimizin ise bir an önce sağ salim kurtulmasını temenni eder, Yaralı Vatandaşlarımıza acil Şifalar dileriz"dedi.

     Sözün bittiği yerde; Baba ocağına, Anaların yüreklerine ateşin düştüğü bir ortamda, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır temenni eder, Milletimizin başı sağ olsun,, dedi.

 

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar