Skip Navigation Links

Ayşe Çimer Güzellik Merkezi Hizmete Girdi

İskenderun’da Ayşe Çimer Güzellik Merkezi, düzenlenen törenle kendine bakmayı seven bay ve bayanların hizmetine girdi.

Sağlık   A+a-

 

    Çay mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde hizmete giren Ayşe Çimer Güzellik Merkezinin açılışına İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, MHP İskenderun eski belediye başkan adayı İbrahim Gül ve çok sayıda davetli katıldı.

     İşyeri işletmecisi Ayşe Çimer “Kliniğimizin açılışına katılmanızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Epilasyon, cilt bakımları, zayıflama ve selülit tedavisinin yanında, birçok cilt hastalıklarını kliniğimizde uzman ekiplerimiz ve modern cihazlarımız ile tedavi ediyoruz” diye konuştu.

     İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil “Böylesine güzel bir sağlık hizmetini İskenderun’a kazandırdığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki iş hayatınızda başarılarınız devamını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 


 

 


 

    Konuşmaların ardından açılış kurdelesini İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, MHP İskenderun eski belediye başkan adayı İbrahim Gül kesti, işyerinin uzman doktoru Hayri Özşen ve güzellik merkezinin işletmecisi Ayşe Çimer ile birlikte kestiler.

     Daha sonra başkan Seyfi Dingil ve açılışa katılan davetliler ile birlikte güzellik merkezinin odalarını tek tek gezerek bilgiler aldı ve katılan davetlilerle sohbet etti.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet