Skip Navigation Links

Baba Cenaze Namazına Katılmadı!

Belen’de cinnet geçirerek eşini sevgilisini çocuğunu ve kendini öldüren Mesut Köroğlu kızı ile yan yana toprağa verilirken eşi ve sevgilisi ayrı yerle

Yaşam   A+a-

 

     30 yaşındaki Mesut Köroğlu, eşi 28 yaşındaki Feride Köseoğlu, kızı 8 yaşındaki İrem Sultan Köroğlu ile eve kuma olarak getirdiği sevgilisi Fevziye Saklar’ı öldürüp, intihar ettiği olay Beleni yasa boğdu.. Küçük İrem’in kaçmak için giriş kapısında terliğini alırken vurulduğu ortaya çıktığı olayda Mesut Köroğlunun önce kızını sonra eşeni en son ise sevgilisinin boğazını keserek öldürdüğü tespit edildi.

     Cinayetin ardından otopsi için Adana adli tıp kurumuna gönderilen cenazeler bugün Hatay'da toprağa verildi. Mesut Köroğlu ve öldürdüğü kızı 8 yaşındaki İrem Belen Atık yaylasında yan yana toprağa verilirken eşi Feride Köroğlu Maraşboğazı köyünde sevgilisi ise İskenderun karaağaç asri mezarlığında toprağa verildi. Mesut ve İrem Köroğlunun cenazesi Belen emniyet müdürlüğü önünde bekleyen yakınlarına teslim edilirken Feride Köroğlunun cenazesi ise polis nezaretinde ailesine teslim edildi. Polis ve jandarma aileler arasında gerginlik yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri aldı.

     Baba Cenaze Namazına Katılmadı!

     Mesut ve kızı İrem'in cenazeleri yakınları tarafından Atık yaylasındaki evine getirildi. Burada komşulardan helallik istenirken Anne Cennet Köroğlu ağıtlar yakarak son kez oğlu ve torununu görmeye çalıştı. Baba Selim ise oldukça sakindi ve oğlunun ve torunun cenaze namazına da katılmadı. Mesut ve İrem Köroğlunun cenaze namazları ise mezarlıkta kılındı. Önce Mesut Köroğlu ardından kızı İrem'in cenaze namazları kılındı helallik alındı. Omuzlara alınan cenazeler yan yana açılan mezarlara konuldu. Ortaya çıkan manzara Atık yaylasında yaşayanları derin üzüntüye boğdu.

     Kurtulan Çocuklar Evden Çıkartılmadı…

    Cenazelerin son kez eve getirilmesi sırasında ve defnedilmesi sırasında olaydan annelerinin çabaları ile sağ kurtulan 10 yaşındaki Bekir, 9 yaşındaki Gizem, ve 7 yaşındaki Barış ise evden çıkartılmadılar.

 

     Olayın Geçmişi…

 

    Uyuşturucu ticareti suçundan 1 yıl önce girdiği cezaevinden bir süre önce tahliye olduğu bildirilen Mesut Köroğlu’nun eve sevgilisiyle gelmesine eşi Feride Köroğlu tepki gösterdi. Bu yüzden çıkan tartışma şiddetlenince Mesut Köroğlu, sevgilisi Fevziye’ye gıda malzemesi verip göndermek istedi.

    Ancak eşi buna da karşı çıkınca öfkelenen Mesut Köroğlu, pompalı tüfekle eşi Feride’ye ateş edip öldürdü. Ardından da eline geçirdiği bıçakla sevgilisi Fevziye Saklar’ın boğazını kesip öldürdü.

 

     Kızını Kaçarken Kapıda Vurdu

 

     Bu sırada evde bulunan çocukları 10 yaşındaki Bekir, 9 yaşındaki Gizem, 7 yaşındaki Barış ile İrem Sultan Köroğlu panik halinde kaçtı. Mesut Köroğlu, en geride kalan kızı İrem Sultan’ı, evin giriş kapısında eğilip terliğini alacağı sırada av tüfeğiyle vurdu. Atik İlkokulu 2′nci sınıf öğrencisi olan küçük kız da kapının önünde can verdi. Köroğlu, ardından tüfekle kendi başına ateş edip yaşamına son verdi.

     Çocukların çığlıkları ve silah sesleri üzerine eve gelen yakınları cesetleri görünce durumu jandarmaya bildirdi. Belen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı olay yerine gelerek inceleme yaptı. Ardından cesetler, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet