Skip Navigation Links

Yeni Yaşamın Adresi ARSUZ Olacak…

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Gündem   A+a-


Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, basın... paylaşan: 8gunhabercom

 

    Madenli Mahallesi Orkinos Restoran’da düzenlenen sabah kahvaltısına Arsuz Belediye Meclis Üyeleri ile daire müdürleri de katıldılar.

    “Çıtamızı Turizm ve Tarım İle Yükselteceğiz”

    Arsuz İlçesinin yeni bir yapılanma içerisinde olduğunu açıklayan Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz’un Hatay’ın yeni bir yaşam alanı olacağını söyledi. Asfalt, kaldırım ve sineklerle mücadele gibi işlerin belediyenin yapması gereken rutin işleri olduğunu hatırlatan Başkan Culha, Arsuz’da çıtanın turizm ve tarım ile yükseleceğini işaret etti.

     “Temiz Havanın Adresi Arsuz…”

     Bir gazetecinin Arsuz’da sanayi yatırımlarına yer verilecek mi sorusunu da yanıtlayan Başkan Culha; “Sanayi de İskenderun ilçemiz var. Arsuz’da çıta yükseltme hedefimiz de sanayi bulunmuyor. Bizler çıtamızı turizm ve tarım ile yükselteceğiz. Çünkü bölgemizin kaynağı bu şekilde… Bugün İskenderun’da sanayileşmeden ötürü ciddi anlamda bir çevre kirliliği olduğu kanısındayım. İskenderun’da çalışabilirsiniz ancak yaşamak için doğru adres temiz hava soluyabileceğiniz Arsuz İlçesidir” dedi.

 


 

         “Beklentinin Daha Fazlası İçin Mücadele Edeceğiz”

   Düzenlenen sabah kahvaltısında ki amacın basın mensupları ile hasret gidermek olduğunu belirten Başkan Culha; “hepinizin takdiridir ki görevimize daha yeni başladık. Burada toplanmamızın amacı yapılan icraatları anlatmak değil. Ki görevimize daha yeni başladık. Bizim önümü de uzunca bir yol var. İşimiz çok. Halkımızın bizlerden beklentileri var. Bu taleplere karşılık vermekle yetinmeyip daha fazlasını Arsuz’a kazandırabilmek adına mücadele edeceğiz. Hem hasret giderelim diye düşündük hem de karşılıklı fikir alışverişinde bulunalım dedik” diye konuştu.

               “Karaağaç Halkının Yanındayım”

    Karaağaç Mahallesinin yeniden ilçe olması için bölge de ikamet eden vatandaşların imza toplaması üzerine de konuşan Başkan Nazım Culha; “Karaağaç bizim bir parçamız. Mahallemiz. Beni halkım seçti. Bugün halkımızın kararı yine ne olursa bizler verilen karara saygılıyız. Yani halkım Karaağaç ile olsun diyor ise ben yanlarındayım. Ancak şu bilinmelidir ki Karaağaç bizlerin bir parçası…” dedi.

             “İcra İle Yapılan Satışlar Durduruldu!”

    Öte yandan, Arsuz eski Belediye Başkanı Fuat Süme döneminde İcra yolu ile satılan yerlerin satışlarının durdurulduğuna da dikkat çeken Başkan Culha; “satışlar durduruldu. Şu an herhangi bir şekilde devir söz konusu değil. İcra yolu ile satın alınan yerler durduruldu” dedi.

    “Plajlarımızı Belediye Olarak İşleteceğiz”

     Yaz döneminin gelmesi ile mevcut olan Karaağaç mahallesinde ki plajda Arsuz belediyesi olarak çalışmalar başlattıklarını da hatırlatan Başkan Culha; “plajlarımızı bizler belediye olarak işleteceğiz. Bizden önce ki dönem de kiraya verilen yerler için de kira sözleşmelerinin bitmesini bekliyoruz. Sözleşmelerin bitimi ile elimiz de bulunan mevcut alanlarımızı belediye olarak çalıştıracağız” şeklinde konuştu.

 

 

 


Yeni Yaşamın Adresi ARSUZ Olacak… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet