Skip Navigation Links

Türkülerimiz Unutulmasın…

İskenderun Gazi Ortaokulu öğrencilerinin ‘Türkülerimiz Unutulmasın’ adlı Türk Halk Müziği Konseri muhteşem bir gece ile gerçekleşti.

Magazin   A+a-

 

    İskenderun Belediyesi Kültür Sarayında düzenlenen konsere Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’da katıldı.

    “Eserleri Yaşatacağız…”

    Konuşmalarında Türk Halk Müziğinin önemine dikkat çeken Gazi Ortaokulu Müdürü Ali Koç, düzenlenen konser için öğrencilerin sene başından bu yana hazırlandıklarını söyledi. Bu etkinliği geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Müdür Ali Koç; “kültürümüz de Türk Halk Müziğinin yeri bir ayrı… Birçok sanatçımız bizlere unutulmaz eserler bıraktılar. Bizlere düşen görev de bu eserleri yaşatmak. Öğrenciler sene başından bu yana bu konser için hazırlandılar” açıklamasına yer verdi. Müdür Koç’un sona eren konuşmalarının ardından duayen Zeki Altıparmakoğlu şefliğinde sahne alan öğrenciler seslendirdikleri parçalar ile ailelerine ve öğretmenlerine unutulmaz bir gece yaşattılar. Birbirinden güzel eserleri seslendiren öğrenciler gecenin sonunda Okul Müdürü Ali Koç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu tarafından tebrik edildiler.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet