Skip Navigation Links

Kan Verin Hayatlarına Devam Etsinler!

Kızılay Kan Merkezi Müdürü Volkan Karaca, tüm İskenderun halkını Atatürk anıt alanında ki kan alma otobüsüne davet etti.

Sağlık   A+a-


İskenderun Toplum Sağlığı merkezi kan bağışı... paylaşan: 8gunhabercom

 8 Mayıs Dünya Talasemi Günü münasebetiyle İskenderun Toplum Sağlığı Merkezi ile bir etkinlik düzenleyeceklerini açıklayan Kızılay Kan Merkezi Müdürü Volkan Karaca, talasemi hastaları için İskenderun halkını kan vermeye çağırdı. Talasemi hastalarının hayatlarını devam ettirebilmeleri için belirli zamanlarda kan takviyelerine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Kızılay Kan Merkezi Müdürü Volkan Karaca, tüm İskenderun halkını Atatürk anıt alanında ki kan alma otobüsüne davet etti.

Anıt Alanındayız…

Talasemi hastalarının kan ihtiyacını Türk Kızılay’ının karşıladığına dikkat çeken Karaca; “İskenderun Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr. Volkan Yeter ve İskenderun Toplum Sağlığı Merkezine bağlı Talasemi Birimi Sorumlusu Dr. Müge Tellioğlu tarafından organize edildi. Malumunuz talasemi hastalarının hayatlarını devam ettirebilmeleri için belirli zamanlarda kan takviyeleri almaları gerekmektedir. Bu hastalarımızın kan ihtiyaçlarını da Türk Kızılay’ı olarak bizler karşılamaktayız. Bu sebepten ötürü ki böylesi anlamlı bir etkinlikte bizlerde orada olmak istedik. Kan alma otobüsümüz ile bizlerde anıt alanında olacağız ve etkinliğe katkı da bulunmaya çalışacağız. Bizlerin Türk Kızılay’ı Kan Bağışı Merkezi ve İskenderun Toplum Sağlığı Merkezi olarak düzenlediğimiz bu etkinliğe tüm halkımızın duyarlı olmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

 
 
Kan Verin Hayatlarına Devam Etsinler!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet