Skip Navigation Links

Feyezan Kanalı Sorunu Tarih Olacak!

Başkan Seyfi Dingil İGC’nin Ziyaretinde konuştu.

Gündem   A+a-


İGC Seyfi Dingil ziyareti 8gunhaber [Yüksek... paylaşan: 8gunhabercom

 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde İskenderun Belediye Başkanı seçilen bir tebrik ziyareti de İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) tarafından gerçekleşti. Başkan Seyfi Dingil’e yeni görevinde başarı temennisinde bulunan gazeteciler Seyfi Dingil tarafından kapıda karşılandılar.

“İskenderun Hak Ettiği Hizmetlere Kavuşacaktır”

İGC yönetimini adına İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e başarılar dileyip ‘Hayır Olsun’ dileklerini ileten İGC Başkanı Şehmus Aslan, Başkan Seyfi Dingil’in İskenderun’a önemli kazanımlar getireceğine inandıklarını söyledi. Bundan sonra ki süreçte İskenderun’un hak ettiği hizmetlere kavuşacağını ifade eden İGC Başkanı Şehmus Aslan; “sizin İskenderun’a çok iyi hizmetler getireceğinize inanıyoruz. İskenderun sizden çalışma bekliyor. Her zaman söylediğiniz ‘ İskenderun’un boş lafa ve vakte ihtiyacı yok’ lafını destekliyorum. İnşallah görevinizi dolu bir şekilde sürdürürsünüz” dedi.

 


 

“İşimiz Çok… Zor Değil… Zamana İhtiyacımız Var”

Gerçekleşen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise; “işimiz çok. Zor değil. Zamana ihtiyacımız var. Bu kenti yeniden inşa edeceğiz” dedi. Devlet Su İşlerinden (DSİ) İskenderun’a bir ekip geleceğini müjdeleyen Başkan Seyfi Dingil, İskenderun’un kanayan yarası olan feyezan kanalının ıslahı için çalışmalar başlatılacağını söyledi.

Feyezan Kanalı Sorunu Tarihe Kavuşuyor…

Yapılan görüşmelerin ardından Feyezan kanalının ıslahını DSİ’nin bütçesine aldırdıklarını ve bu işin maliyetinin 40 – 50 Milyon TL olduğunu açıklayan Başkan Seyfi Dingil; “İskenderun’a ekip geliyor. Feyezan kanalını tamamen ıslah edip, temizleyip beton yapacağız. Ve denizden sus pompalayıp sinek işini bitireceğiz. Yanlarını da istimlâk edeceğiz. Belediye meclisinde 15 milyon TL borçlanmam istimlâk içindi. En azından bir yürüyüş yolu kamelyası ve ağaçlandırması ile feyezan kanalı ve çevresini yaşam alanına çevireceğiz. Feyezan kanalı sorunu tarih olacak” dedi. İskenderun’da ki ‘sinek’ sıkıntısı ile ilgili olarak ta konuşan Başkan Seyfi Dingil; “göreve geldiğimde sinek ilaçlama için 2 araç vardı. Ben bu sayısı 6’ya çıkardım. Ancak bu iş araç sayısıyla bitecek bir iş değil. Onun için öncelikle feyezan kanalının ıslahını tamamlamamız gerekiyor” açıklamasına yer verdi.

 
Feyezan Kanalı Sorunu Tarih Olacak! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet