Skip Navigation Links

Doktor Ender Çolakoğlu’nu Çaresiz Bırakıyorlar..

Hatay’da siyasetle iç içe Cumhuriyet Halk Parti’li bir aile olan Çolakoğlu ailesinin gurur kaynağı İç Hastalıkları Uzmanı

Politika   A+a-

Doktor Ender Çolakoğlu’nun önümüzdeki genel seçimlerde milletvekilliğine aday olacağı kamuoyunda bir süredir tartışılıyor.

Babası emekli öğretmen ve CHP eski İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu olan Uzman Doktor Ender Çolakoğlu, başarılı bir hekim, iyi bir aile babası ve sosyal yönüyle de çok sevilen bir kişilik olarak uzun yıllardır kamuoyundan büyük takdir görüyor.

Türkiye’nin en genç uzman doktoru ünvanı da bulunan Doktor Ender Çolakoğlu, ilk, orta, lise ve üniversite öğrenimi dönemlerinde de elde ettiği başarılarla deyim yerindeyse basamakları koşarak çıkmış.

Kamuoyundaki tüm olumlu beklentilere rağmen Uzman Doktor Ender Çolakoğlu’ndan milletvekilliği adaylığına ilişkin bir açıklama gelmiş değil.

Doktor Ender Çolakoğlu’nun adaylığına ilişkin yorumlar ise oldukça açık ve net; Yıllardır toplumla iç içe, halkın sorunlarına duyarlı, memleketini her yönüyle tanıyan, toplumsal olaylara duyarlı bir kişi olarak milletvekili olarak görmek istediklerini belirten vatandaşların yorumu Doktor Ender Çolakoğlu’na siyasete aktif olarak girmekten başka bir çözüm yolu bırakmayacağa benziyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet