Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MİLLİ SAVUNMA BAKANI YILMAZ, İSDEMİR GERÇEĞİNİ TÜRK METAL’DEN ÖĞRENDİ

Türk Metal Sendikası Genel Merkezini ziyaret eden Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın, Genel Başkan Pevrul Kavlak’la yaptığı görüşmede

Ekonomi   A+a-

İsdemir’deki son gelişmeler ele alındı.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İskenderun’a yapacağı ziyaret öncesinde, Türk Metal Sendikası Genel Merkezini ziyaret etti. Bakan Yılmaz, Genel Merkeze gelişinde, Genel Başkan Pevrul Kavlak tarafından karşılandı. Kavlak’ın makamında gerçekleşen görüşmede, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay da bulundu.

Ülkedeki son gelişmeler, çalışma hayatının çeşitli sorunlarının ele alındığı görüşmede Bakan Yılmaz’a, Savunma Sanayiinin belkemiği olan Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu’ndaki son durum aktarıldı.

Görüşmede, Bakan Yılmaz’ın, yakında İskenderun’a yapacağı ziyaret de gündeme geldi. Genel Başkan Kavlak, Türk Metal’in İsdemir’deki örgütlenme süreci hakkında ayrıntılı bilgi verdi ve sürecin sonuna gelindiğini belirtti.

Bakan Yılmaz da, çok önceden planlanmış olan İskenderun gezisi sırasında, bölgenin en önemli sanayi tesisi olan İsdemir’i de ziyaret edeceğini ifade etti. İsdemir ziyaretinin yanlış anlamalara meydan vermemesi gerektiğini vurgulayan Bakan Yılmaz, İsdemir işçisinin sendikal tercihi konusunda hiçbir şekilde taraf olmayacaklarını ifade etti.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş