Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Seyfi Dingil’in Bu Projesi Kimsenin Aklına Gelmemişti!

İskenderun Belediyesinin iki hastane arasında hizmete başlattığı ücretsiz otobüs seferleri vatandaşlardan büyük ilgi ve alaka görüyor.

Sağlık   A+a-

 

   İskenderun Belediyesine ait olan ve ücretsiz verilen otobüs seferleri SSK hastanesinden Devlet Hastanesine karşılıklı seferler yapıyor.

    Vatandaşlardan teşekkür

    İskenderun Belediyesinin yapmış olduğu bu yeni uygulamadan memnun olduğunu dile getiren vatandaşlar " Başkanımız Seyfi Dingil'le çok teşekkür ediyoruz.Belediyenin yapmış olduğu hizmetten çok memnun kaldık.Çok iyi oldu insanlar birbirini iterek oturuyorlardı.Ulaşımda ciddi sıkıntılar yaşıyorduk.Başkanımızdan Allah razı olsun,bu hizmeti bize sundukları için çok memnunuz. "dedi.

    Verilen hizmetten dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlarımızdan Bülent Sözer "ben hastaneye kendi aracımla gidip geliyorum ama aracı olmadığı için sıkıntı çeken insanları görüyordum ,şimdi bu sorun çözüldü herkes çok memnun.Belediyenin İki hastane arasında verilen bu ücretsiz hizmetinden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum"dedi.

    Merzan Bilgin adlı bir vatandaş ise verilen hizmetten dolayı Başkana teşekkür ederek düşüncelerini şöyle dile getirdi:"İnsanlar sıkışarak zor bir durumda hastaneye gidip geliyordu.İki hastane arasında bir minibüsün hizmet vermesi yetersiz kalıyordu.Başkanımızdan Allah razı olsun bu sorunu çözdü ve vatandaşı rahatlattı."ifadelerini kullandı.

    Hastane Çalışanları da Memnun

    Hastaların yaşadığı ulaşım sorununu dile getiren hastane personeli ise "Sayın Belediye Başkanına ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.Gerçekten insanlar üzerinden büyük bir yükü aldılar.İskenderun Belediyesinin yapmış olduğu bu hizmet şimdi bir doktor görevi görüyor."şeklinde görüş beyan ettiler.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş