Skip Navigation Links

Sanayi esnafına müjde!

Değişik meslek gruplarından sanayi esnafı , İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek'i ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular, sorunlarını

Gündem   A+a-

Değişik meslek gruplarından sanayi esnafı , İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular, sorunlarını anlattılar.
Esnafın sorunlarını dinleyen ve yakın ilgi gösteren Başkan Civelek, yılların birikimi sorunları ortak akıl çerçevesinde çözüme kavuşturmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.
Elektrik kesintilerinden isyan etmek noktasına gelen sanayi esnafına elektrik hatlarının yer altına alınması için başlatılan çalışmaların ihale sürecinin sonlandırıldığı müjdesini veren Belediye Başkanı Yusuf Civelek, elektrik hatlarının Mayıs ayı sonu itibariyle Piri Reis Mahallesi’nde yer altına alınmasıyla tüm İskenderun’u kapsayacağını kaydetti.
Sanayi esnafı, İskenderun belediyesinin uzun yıllardır sanayi esnafından hizmet alımı yapmamasından şikayet edince, Başkan Yusuf Civelek, seçim sürecinde verdikleri sözü hatırlatarak, “Bizim dönemimizde sanayi esnafı, İskenderun’un tüm esnafları gözetilecek. Ne konuda alım yapılacaksa esnaflarımızı kollayacağız” dedi.
İskenderun şehir merkezine girmesi yasaklanın ağır tonajlı araçların otoban üzerinden üç ayrı noktadan girişin sağlanması için Adalet Bakanı Sadullah Ergin’le görüşüldüğünü ve bugüne kadar çıkarılan engellerin bertaraf edilmesi için söz alındığını müjdeledi.
Buna göre; otoban üzerinden sanayi sitesine Düğün Yurdu, Aşkarbeyli ve Akçay üzerinden girilmesi için çalışmaların yoğunlaştı.
İskenderun’un kavga ortamından çok çektiğini hatırlatan Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in kendisine ilettiği anlayış farkı üzerine tam destek sözünü de esnaflarla paylaştı.
İskenderun’da imar planı tam anlamıyla yapılmadan sanayi esnafının sorunlarının kökten çözümünün mümkün olmayacağını belirten Dr. Yusuf Civelek, ilk iş olarak çukurlarla dolu, toz içinde kalan sanayi yollarının ıslahı için asfalt çalışmalarının başladığını belirtti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet