Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şarkı ve Şiirleri İle Muhteşem Bir Geceye İMZA ATTILAR

İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen şiir ve şarkı dinletisi muhteşem bir etkinlik ile gerçekleşti.

Eğitim   A+a-


İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi şiir ve... paylaşan: 8gunhabercom

 

    İskenderun Belediyesi Kültür Sarayında gerçekleşen etkinliğe İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük ile çok sayıda öğretmen, veli ve öğrenciler katıldılar.

    Yıllar Sonra Unutmayacaklar…

    Performansları ile ünlü sanatçıları aratmayan öğrenciler kendilerini izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşatırken seçilen parça tercihleri de oldukça beğeni topladı. Okul olarak sosyal faaliyetlere önem verdiklerini ifade eden İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul Müdürü Nurettin Asıl, bu şekilde birçok değerin kazanıldığını söyledi. Yapılan bu tip etkinliklerin yıllar sonra öğrenciler tarafından unutulmadığına dikkat çeken Müdür Nurettin Asıl; “okul olarak sosyal faaliyetlerimize önem veriyoruz. Her yıl çeşitli faaliyetler ile bu sosyal faaliyetlerimize renk katmaya çalışıyoruz. Bu tip etkinliklerin öğrencilerin hayatına çok büyük bir önem kattığını düşünüyorum. Öğrenciler birçok şeyi unuturlar belki ama yıllar sonra bu etkinlikler tazeliğini koruyacaktır. Dolayısıyla eğitim bir takım teorik bilgilerin sadece öğrencilere verilmesi değil. Bir takım değerlerin kazanılması da çok büyük önem arz ediyor” şeklinde konuştu.

 


 

 

 


Şarkı ve Şiirleri İle Muhteşem Bir Geceye  İMZA ATTILAR  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş