Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

En Büyük Yatırım İnsana Olan Yatırımdır

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL ÇEŞİTLİ PROGRAMLARA KATILDI‏

Gündem   A+a-

 BAŞKAN SEYFİ DİNGİL ÇEŞİTLİ PROGRAMLARA KATILDI

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çeşitli programlara katıldı.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil ilk olarak Antakya Ottoman Otel’de Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin olağan genel kuruluna katıldı.

 

ESNAFLARIN YANINDAYIZ

Burada yeniden göreve seçilen HESOB Başkanı Kadir Teksöz ve yönetim kuruluna başarılar dileyen Başkan Seyfi Dingil,” İskenderun’dan da oda başkanı arkadaşlarımızın yönetimde bulunması bizleri sevindirdi. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Esnaflar ekonominin can damarlarıdır. Yeni seçilen yönetimin başarılı işlere imza atacağını biliyoruz. Tüm faaliyetlerinizde sizlere başarılar diliyoruz” dedi.

 

 

EN BÜYÜK YATIRIM İNSANA OLAN YATIRIMDIR

 

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ayrıca Reyhanlı ilçesinde Mehmet Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin temel atma törenine de katıldı.

Burada hayırsever Tosyalı ailesini kutlayan Başkan Seyfi Dingil, ”En büyük yatırım insana olan yatırımdır. Tosyalı ailesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında birçok faydalı işe imza atmıştır. Kendilerine İskenderun, Hatay ve ülke ekonomisine yaptıkları katkılardan ve hayır işlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun şeklinde konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş