Skip Navigation Links

Türk askeri Gazze'ye gitsin önerisi

'Mısır'a Gazze'yi önermek yerine Türk askeri önerilmelidir. Mısır, bırakın Gazze'yi topraklarına katmayı, ülkesindeki Filistinliler'den kurtulmanın yo

Gündem   A+a-

İsrail’in en büyük taahhüt firması olan Yılmazlar Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet R. Yılmaz, Filistin’de akan kanın durması için ilginç bir öneri getirdi. Ahmet R. Yılmaz, Türk askerinin Gazze’ye konuşlanarak akan kanı ve gözyaşını durdurmasını istiyor.

İsrail’de 2005 yılında “Yılın İşadamı” seçilen Ahmet R. Yılmaz, İsrail’in, Gazze’deki sıkıntılardan kurtulmak için Gazze Şeridi’ni Mısır’a vermeyi bile tartıştığını belirterek, şunları söyledi:

“Mısır'a Gazze’yi önermek yerine Türk askeri önerilmelidir. Mısır, bırakın Gazze’yi topraklarına katmayı, ülkesindeki Filistinliler'den kurtulmanın yollarını aramaktadır. Asıl sorun sadece 90 yıl önce bu bölgeden çıkartılan Türk askerinin, bölgeden çıkmasından sonra ortaya çıkan boşluğu dolduramamış olmalarıdır. Türkler'in bölgeden çıkışından sonra hiçbir dönem buraya huzur gelmemiştir. Batı ve Amerika, Türkleri bu bölgeden çıkartmayı başarmış fakat bu bölgeye huzur ve sükûnet getirmeyi ve buradaki halkların burada huzur içerisinde adaletle yaşamasını sağlayamamıştır. ABD ve Batı ülkelerinin 90 yıl gibi kısa bir sürede, bugün iflas etmeleri ise bu bölgeye uzunca bir süre daha da barışın gelemeyeceğinin en bariz göstergesidir. Hatta, hızla güç kaybeden Batı ve Amerika’nın bu bölgede her geçen gün kontrolü daha da belirgin bir şekilde elinden kaçırması kaçınılmazdır.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet