Skip Navigation Links

Biz Size İNANIYORUZ…

Kazım aydın ve Teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Spor   A+a-


İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı... paylaşan: 8gunhaber

 Kentimizin Temsilcisi Körfez İskenderun spor Pazar günü İstanbul deplasmanında oynayacağı Güngören maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. İskenderun Beş temmuz stadında Teknik Direktör Haluk Bulgurlu gözetiminde yapılan çalışmalarda futbolcuların morallerinin oldukça yüksek olması Başkan Kazım aydın ve Teknik heyetin yüzünü güldürdü.

 
 
 
 

“Şehrimize 3 Puanla Döneceğiz”

Geçtiğimiz hafta Ankaragücü beraberliğinin arından rakibinin de berabere kalması Moralleri üst seviyede tutarken şimdiki hedefin galibiyet olduğu hedefleniyor. Futbolcular kendi aralarında kısa pas çalışması yaparken kaleciler de ayrı çalıştı. Çalışmalarla ilgili Haber ekibimize Bilgi veren Teknik Direktör Haluk Bulğurlu,çalışmalırımız çok iyi geçiyor futbolcular kendilerine güveniyor ve inanıyor.geçen hafta burada oyanan maçı herkes gördü bundan sonra iki maçımız kaldı bu hafta sonu istanbul’da Göngören ile yapacağımız maçı kesinlikle kazanarak üç puanla şehrimize döneceğiz bu saatten sonra kaybetmek yok futbolcularımız da bunun bilincinde son maç eyüple kendi evimizde o zaman taraftarımızın da destekleriyle bu maçı alarak ligde kalacağız dedi.

 
 

“Başkan Bizi Umutlandırdı…”

Daha sonra Kulüp Başkanı Kazım aydında yaptığı açıklamasında takımı yalnız bırakmıyoruz futbolcu kardeşlerimize inancımız tam şu anda kentimizin takımı olduk bunu her kes görüyor. Bu konuda herkes elinden geleni yapıyor bizimde tek amacımız bu kadar güzel bir oluşum yakalamışken bu takımı düşürmek olmaz inşallah bu takımı ligde bırakarak daha güzel bir oluşumu seneye yaparız Belediye Başakanımız Seyfi Dingil’in vermiş olduğu tam destek hem futbolcularımızı hemde ekibimizi umutlandırdı son iki maçı da alarak takımı ligde bırakmak istiyoruz dedi.

 
 
 
 
Biz Size  İNANIYORUZ… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet