Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'YAZIK! Gazetecilik bu kadar ucuz olmamalı'

İskenderun Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla oylanan ve 'Onkoloji Merkezi' yatırımının gerçekleşeceği araziyle ilgili Kıbrıs'ta Belediye Başkanı Dr.

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Meclisi’nde oy çokluğuyla oylanan ve ‘Onkoloji Merkezi’ yatırımının gerçekleşeceği araziyle ilgili Kıbrıs’ta Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’le bir araya geldiği yönünde çıkan asılsız haberlere sert çıkan İşadamı Metin Yıldız:
 
“YAZIK! Gazetecilik bu kadar ucuz olmamalı”
 
İskenderun Belediye Meclisi’nde oy çokluğuyla oylanan ve ‘Onkoloji Merkezi’ yatırımının gerçekleşeceği araziyle ilgili İşadamı Metin Yıldız’ın Kıbrıs’ta Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’le bir araya geldiği yönünde yazılan yazılar, ‘asparagas’ çıktı.
İşadamı Metin Yıldız, kamuoyunu meşgul eden yatırımla ilgili gazetelerde çıkan ‘hayal ürünü’ yorumlara sert çıktı. Yıldız, “İskenderun’a Onkoloji Merkezi’ni kurmak istiyorum. Konu, belediye meclisinin gündemine ele alındı. Yatırımın İskenderun’da gerçekleşmesi için çok ciddi çalışmalar içerisindeyim. Destek çıkan herkese teşekkür ediyorum. Ancak, kendini gazeteci sanan bazı ucuz kalemler, bir takım hayal ürünü yazılarla şahsımı hedef alıp, olmadık söylemlere acizliklerini ortaya koymuşlardır. Hayatım boyunca, ticari arenada İskenderun’a kaliteli hizmet sunmaya çalışmışımdır. Kimseye verilmeyecek hesabım yok. Yazılıp, çizilenleri de katiyen kabul etmiyorum. Görüyorum ki, birileri kendini hak ve hukuktan üstün sayıyor. İçlerinden bazıları, benim İskenderun Belediye Başkanı Sayın Dr. Yusuf Civelek ile Kıbrıs’a gittiğimi yazmış, çizmişlerdir. Bu ne aymazlıktır böyle! Son 2 yılda Kıbrıs’a gittiğimi ispat etsinler, söz konusu arsayı kendilerine bağışlayacağım. Dedikoduyla gazetecilik yapılmaz. Ben yasal olan bir yatırıma girişiyorum. Bu konuda yasal olan bir hakkı talep ediyorum. Benim Kıbrıs’a gidip, sanki bu konuda ‘pazarlığa’ giriştiğim yönünde imada bulunanları kınıyorum. Bu tarz bir yaklaşım biçimi, basın ahlak kurallarının tabiatına terstir. Bu kişileri gazeteci olarak da görmüyorum. Kendileriyle mahkemede hesaplaşacağım, tazminat davası açacağım. Böyle ucuz ithamlarda bulunanlar asla cezasız kalmayacak. Ne yazık ki, aslı astarı olmayan ‘uyduruk’ söylemlerle yatırımcı küstürülmek isteniyor. Yazıktır, günahtır! Bu konularla ilgili bugüne dek konuşmadım, ilk kez konuşuyorum, bir daha da konuşmayacağım. Bilsinler ki, bu tarz asılsız ithamlar beni asla yıldırmayacaktır. İskenderun’a yapmayı düşündüğüm yatırım şevkimi kırmayacaktır. Çünkü ben İskenderunluyum ve yatırım yapmaya devam edeceğim” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar