Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Pamuk Minikleri Hayvanat Bahçesi'nde

Gaziantep Hayvanat Bahçesi’ne giden Pamuk Okul Öncesi Eğitim Merkezi öğrencileri, evcil ve yabani hayvanları yakından inceledi.

Kültür Sanat   A+a-

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Merkezi, Hayvanları Koruma Haftası nedeniyle İskenderun Primemall Alışveriş Merkezi’nde, yıl boyunca ürettikleri tüm çalışmalarını sergilerken serginin gelirini hayvanları koruma derneğine bağışlamıştı. Ardından hayvanat bahçesi'nde yaşayan canlı türleri hakkında bilgi almak için ve hayvanların korumasını anlamak, pekiştirmek amacıyla Pamuk Okul Öncesi Eğitim Merkezi minikleri, öğretmenleri ve velilerin eşliğinde bu kez Gaziantep Hayvanat Bahçesi’ne geziye çıktılar.

 

Gaziantep Hayvanat Bahçesi’ne giden öğrenciler, evcil ve yabani hayvanları yakından gözlemleyip inceledi.

 

Gezide Hayvanat bahçesinin yanı sıra botanik bahçesi, harikalar diyarını da gezdiler.

 

Hayvanat bahçesini gezen öğrenciler, bahçede dünyanın dört bir yanından getirilen ve ancak televizyonlarda görebildikleri hayvanları canlı olarak görme imkânı buldular. İlginç hayvanları merakla izleyen minik öğrencilere hayvanat bahçesi görevlileri tarafından bilgilendirilmede bulunuldu. Hayvanat bahçesinin ardından minikler, velilerle ve öğretmenlerle yemeklerini Antep evi lokantasında yediler ve hoş bir vakit geçirdiler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar