Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yazıcı’da Turnuva Bahane Türk Metal’le Kardeşlik Şahane…

Yazıcı Demir Çelik Sanayi A.Ş. ile Türk Metal Sendikası İskenderun 1 No’lu Şube’nin ortaklaşa düzenledikleri geleneksel 8’nci futbol turnuvası düzenle

Spor   A+a-


Yazıcı Demir Çelik Sanayi A.Ş. TMS İskenderun 1... paylaşan: 8gunhaber

 

    Yazıcı Demir Çelik Sanayi A.Ş. ile fabrikada yetkili sendika olan Türk Metal Sendikası İskenderun 1 No’lu Şube’nin ortaklaşa düzenledikleri geleneksel 8’nci futbol turnuvası düzenlenen törenle başladı.

     Türk Metal Sendikası İskenderun 1 No’lu Şube ile Yazıcı Demir Çelik Sanayi A.Ş. Yönetiminin ortaklaşa düzenledikleri futbol turnuvası; İşyerinde verimliliği ve personel motivasyonunu yükseltmeyi, işyerinde huzur ve güven ortamının güçlenmesine önemli ölçüde katkı sunuyor. İşyerinde kardeşlik, sevgi ve saygı duygusunun hakim olmasını sağlamaya yönelik düzenlenen turnuva, hedefleri doğrultusunda da üretim verimliliğiyle birlikte işverene de katmedeğer üretmeyi amaçlıyor.

 


 

    Haddehane işletme, Üretim Planlama, Haddehane Elektrik Bakım, İş Makinaları Şoförleri, Çelikhane Haddehane Makine Bakım, Oksijen Su Tesisi, Sürekli Döküm, Liman Bakım, ARGE, M.İ.T. Güvenlik, Körfez ve Liman olmak üzere 12 takımın mücadele edeceği turnuva Yazıcı Demir Çelik Sanayi A.Ş.’de büyük bir heyecana neden olurken, Fabrika Genel Müdürü Osman Gözükara sahaya girerek idman yapan futbolculara turnuva öncesi ilk uyarısını yaptı. Kesin bir dille futbolcuları uyaran Osman Gözükara, centilmenliğin dışında hareket istemediğini, sertlik ve stresten uzak, eğlenmek maksatlı bir turnuva olması gerektiğine dikkat çekti.

     İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, Yazıcı Demir Çelik Sanayi A. Ş. Genel Müdürü Osman Gözükara, Türk Metal Sendikası İskenderun 1 No’lu Şube Başkanı Çakır Varan, İskenderun OSB Müdürü Ahmet Dokgöz ve daha çok sayıda protokol üyesinin katıldığı turnuva açılışında konuşan Türk Metal Sendikası İskenderun 1 No’lu Şube Başkanı Çakır Varan, sendika ve Yazıcı A.Ş. olarak aile olmak adına birlikte düzenledikleri futbol turnuvasında kardeşliği ve sevgiyi yaşatmak amacında olduklarını söyledi.

    Yazıcı Demir Çelik Sanayi A.Ş Genel Müdürü Osman Gözükara ise yaptığı konuşmada, fabrikada çalışanlar olarak bir takım olduklarını ve aile olarak “Biz” duygusunun futbol sahasına yansıtılması gerektiğine dikkat çekti.

   Turnuvanın başlama vuruşunu ise İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer yaptı.

 


Yazıcı’da Turnuva Bahane Türk Metal’le Kardeşlik Şahane…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş