Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Umutlanmıştık ama Damla'yı kaybettik..

14 yaşındaki Damla Bahçecioğlu’nun cenazesi 29 nisan 2014 Salı günü saat 13. 00’da Muradiye Mahallesi 210 sokakta bulunan evinin önünden kaldırılacak

Yaşam   A+a-

 Dört günden bu yana yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 14 yaşında ki Damla Bahçecioğlu hayatını kaybetti. 

    İskenderun’da özel bir dershane de 5. Kattan aşağıya düşerek ağır yaralanan ve 4 günden bu yana yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 14 yaşında ki Damla Bahçecioğlu hayatını kaybetti. Alınan bilgilere göre; İskenderun’da özel bir dershane de arkadaşlarıyla şakalaştığı esnada 5. Kattan aşağıya düştüğü iddiasıyla ağır yaralanan 14 yaşında ki Damla 4 günden bu yana İskenderun Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altındaydı. Tüm İskenderun halkını derinden sarsan olayda 14 yaşında ki Damla’yı hayata kazandırmaya çalışan Doktoru Aykan Akar, yapılan tüm müdahalelerin ne yazık ki sonuç veremediğini açıkladı. Öte yandan, 14 yaşında ki Damla için ‘fişini çekelim organlarını bağışlayalım’ iddialarının da asılsız olduğu bildirildi.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
RECEP 28 Nisan 2014 Pazartesi
RABBİM YERİNİ CENNET EYLESİN. AİLESİNE ARKADAŞLARINA VE ONU İYİ TANIYANLARA SABIR , KENDİSİNE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM..
son gelişmeler
öne çıkanlar