Skip Navigation Links

Bir Çocuğun Gülümsemesinden Daha Değerli NE OLABİLİR Kİ?

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), tır dolusu yardım ile İskenderun’da yaşayan lösemili aileler ile bir araya geldi.

Sağlık   A+a-


Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), tır dolusu... paylaşan: 8gunhaber

 

     Sabah erken saatlerinde tır dolusu yardım ile İskenderun Atatürk Anıt Alanına gelen Lösemili Çocuklar Vakfı, lösemili çocuklara deva oldu.

    Onlar Yalnız Değiller

    ‘Bir çocuğun gülümsemesinden daha değerli ne olabilir ki?’ diyerek açıklamalarına başlayan Lösemili Çocuklar Vakfı Halkla İlişkiler Sorumlusu Macide Ercan, amaçlarının lösemili çocukların her daim yanlarında olabilmek olduğunu söyledi. Ercan; “LÖSEV iyilikler tır’ ı kapsamında birçok ili dolaşarak gıdadan kıyafete, kırmızı etten aynı zamanda ayakkabı ve oyuncağa kadar ailelerimize iletiyoruz. Sadece tedavisi devam eden çocuklar değil, tedavisi tamamlanan ve sosyal hayatına devam eden çocuklarımıza da bu yardımlarımızı sürdürüyoruz. Amaç onlara yalnız olmadıklarını her daim hissettirebilmek… Aynı zamanda onları sosyal hayatlarına daha sağlıklı bir şekilde adapte olabilmelerini sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu. Lösemili ailelere bilgilendirme amacıyla sunum da yapılırken lösemili çocuklara hediyeler dağıtıldı.

    “Herkes Katkı Yapmalı…”

    İskenderun Körfez Spor teknik heyet ve sporcuları da lösemili hastalar ile buluşup görevlilerden düzenlenen yardım ile ilgili bilgiler aldılar. Böylesine anlamlı bir yardım kampanyasında yer almak istediklerini belirtip LÖSEV’ e teşekkürlerini ileten İskenderun Körfez Spor Teknik Sorumlusu Haluk Bulgurlu; “halkı bu konu da bilinçlendirmek çok güzel. Hepimizin çocuğu var. Bu tip organizasyonlara herkesin katkı yapması gerekiyor” dedi.


 

 


Bir Çocuğun Gülümsemesinden Daha Değerli  NE OLABİLİR Kİ?  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet