Skip Navigation Links

Müzeyyen İlhan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dörtyol’un sayılan ve sevilen işadamlarından Lütfü İlhan’ın kızı İşkadını Müzeyyen İlhan önceki gün evinde ölü bulunmuştu.

Gündem   A+a-

 Cenazesi Hanifi İlhan Camii’nden Kaldırıldı..

Hatay’ın İskenderun ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle sayılan ve sevilen işadamı Lütfü İlhan’ın 36 yaşındaki bekar kızı evlerinde ölü bulunmuştu.

Edinilen bilgilere göre olay İskenderun Meydan Mahallesi Sahilevler Yelken Kulübü karşısındaki Kulağuz Apartmanı'nda öğleden sonra meydana geldi.

Yakınlarının kendisine ulaşamaması üzerine eve gelindiğinde 36 yaşındaki işkadını Müzeyyen İlhan’ın ölü bulunması üzerine polise haber verildi. Polisin ve ambulansın gelmesiyle birlikte iş kadınının hayatını kaybettiği belirtildi.

 

İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığından olay yerine gelen nöbetçi savcı evde inceleme başlattı. Bu arada acı haberi duyan Müzeyyen İlhan’ın yakınlarının sinir krizi geçirdiği gözlendi.

Müzeyyen İlhan’ın cenazesi savcılık tarafından Adana Adli Tıp’a gönderildi.

 

Adana Adli Tıp Kurumundan alınan merhumenin naşı dedesi tarafından yaptırılan Hacı Hanifi İlhan Camine getirildi. Öğle namazına müteakip olarak kıldırılan cenaze namazına İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, İlçe Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu, Ticaret Odası Başkanı Cemal Talay, sanayiciler, işadamları, sağlık ve eğitim çalışanları katıldı.

Müzeyyen İlhan’ın cenazesi daha sonra Babaocağı olan Ocaklı Mahallesine getirildi ve burada sevenlerinin gözyaşları arasında Velioğlu mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.

Genç yaşta yaşama veda eden Müzeyyen İlhan’a Allah’tan Rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine de başsağlığı diliyoruz.

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet