Skip Navigation Links

23 Nisan Kurtuluş Ortaokulu’nda doyasıya kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kurtuluş İlköğretim Okulu’nda büyük bir sevinç ve gururla kutlandı.

Eğitim   A+a-


23 Nisan Kurtuluş Ortaokulu’nda doyasıya... paylaşan: 8gunhaber

 

    Coşkunun doruğa ulaştığı kutlamalarda öğrencilerin coşkusuna velilerde ortak oldu.

    Okul bahçesinde sabah saatlerinde başlayan kutlama törenlerine Kurtuluş Ortaokulu Müdürü Abdulkadir Koçak, okul idarecileri, öğretmenler, minik öğrenciler ve veliler katıldı. Yoğun katılımın olduğu törenler saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

    Büyük bir sevgi yumağının oluştuğu törenlere, Kurtuluş Anasınıfı öğrencilerinin yapmış olduğu gösteriler damgasını vurdu. Kurtuluş Anasınıfı öğretmeni Ümmü Doğan’ın aylardır yapmış olduğu titiz ve disiplinli çalışma meyvesini de verdi. Birbirinden değerli minik öğrenciler henüz ilk yılları olmasına rağmen öğretmenlerinin öğrettikleri gösterileri büyük bir ustalıkla sergileyerek velilerinden bol bol alkış aldılar. Rengârenk giysilerle etrafa neşe saçan ana sınıfı öğrencilerinin yapmış olduğu gösteriler görülmeye değerdi. Gösteriler bittiğinde anasınıfı öğretmeni Ümmü Doğan, minik öğrencilerini tek tek öpüp kutlarken, ortaya çıkan sevgi tablosu ise görülmeye değerdi.

 


 

    Minik öğrencilerin ardından Kurtuluş Ortaokulu Müzik Öğretmeni Nilüfer Bulut idaresinde gerçekleşen müzik dinletisi ise kutlama törenlerine ayrı bir renk kattı.

    Kurtuluş Ortaokulu Müdürü Abdulkadir Koçak, Atatürk’ün çocuklara ‘gelecek’ olarak baktığının en önemli göstergesi olan bu bayramın gençlerimizin destekleriyle gelecek kuşaklarda da sevinçle kutlanmaya devam edeceğini belirterek, “Yarının büyükleri çocuklarımızın sevincini ve coşkusunu paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Tüm öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

    Törenin sonunda İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Kurtuluş İlköğretim Okulu’na gelerek öğrencilerin 23 Nisan Bayramı’nı kutlarken, okul öğretmenlerine de göstermiş oldukları emek ve başarıdan dolayı teşekkür etti.

 

 

 

23 Nisan Kurtuluş Ortaokulu’nda doyasıya kutlandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet