Skip Navigation Links

Öyle Bir Defile Yaptılar ki…

İskenderun Kız Teknik ve Meslek Lisesi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin hazırladığı ‘Saç Şov Defilesi’ profesyonel defileleri ar

Magazin   A+a-


İskenderun Kız Meslek Lisesi Saç Şov Defilesi... paylaşan: 8gunhaber

 

    Bölüm Öğretmeni Gözde Özdemir ile defileye hazırlanan öğrenciler saç modelleri ile hem büyülediler hem büyük beğeni topladılar.

    Başarışlı Olup Olmadığımız Tartışılır…

      İskenderun Grand Plaza’da düzenlenen defileye okul öğretmenleri ve veliler katıldılar. Günün açılış konuşmasını yapan İskenderun Kız Teknik ve Meslek Lisesi Okul Müdürü İzzettin Akyıldız, öğrencilerini tebrik ederek 20 yıllık eğitim yaşantısına değindi. Eğitimi tamamlar iken belirlenen zaman dilimi içerisinde belirlenen ortamlarda belirlenen müfredatlarla kişi ve bireye istekli davranış kazandırmanın önemine dikkat çeken Müdür Akyıldız; “20 yıllık eğitim hayatımda bu istekli davranışı kazandırmak ne kadar başarılı olup olmadığımız tartışılır. Müfredat kurallarında belirtilen alfabetik sıralama ile başlarsak Almanca ve yabancı dil eğitimi dedik ama bir yer sorulmuş olduğunda almış olduğumuz on ikinci sınıfa kadar yabancı dil eğitim çaresine söylenen bir adresi söyleyemedik. Beden eğitimi branşın da olmayan sahalarda dünyanın bütün sporlarını öğretmeye çalıştık. Coğrafya dersine geldiğimiz zaman dünyanın döndüğü aklımıza geldi ama dünyada dönen fırıldakları unuttuk. Matematik dersi diyince bir öğrenciye matematiğin bir deterjan ve omomatik olduğu aklımıza geldi. 12. Sınıftan birinci sınıfa kadar matematiği öğrenen bir öğrenciye 10 liranın arkasında ki kişinin kim olduğunu sorduğumuz da kimse onun kim olduğunu söyleyemedi. Yani tabiri caizse kimsenin umurunda değil. Felsefe, psikoloji, sosyoloji denilince gereksizliğine inanaraktan vücudumdan kaldım. Düşünmek çokta mukaddes bir şey değildir aslında. Doğrudur. Düşünemeyen daha kolaydır. Kimya dersinde tepkimeye giren maddeler giren maddenin çıkan maddeye eşit olduğu söylendi ama tepkimeye madde girdi tepkimeden madde hiç çıkmadı. Zaten eksikti… Fizik dersine geçtik dediler ki havaya atılan bir taşın çıkış süresiyle iniş süresi birbirine eşit dediler hesaplarda tutturduk ama yaşamsal tarzda çıkış süresi ve iniş süresinden vazgeçtik taşın kendisi sonsuza gitti” şeklinde konuştu. Konuşmalarını sonlandıran Okul Müdürü İzzettin Akyıldız, öğrenci ve veliler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Birbirinden farklı saç modelleri ile sahne alan öğrenciler defileleri ile profesyonel moda tasarımcılarını aratmadılar. Geleceğin saç modellerini öğretmen ve ailelerine gösteren öğrenciler büyük beğeni topladılar.

 


 


 
 
Öyle Bir Defile Yaptılar ki…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet