Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dünden Bugüne İskenderun

15 – 22 Nisan 2014 tarihleri arasında kutlanmakta olan “Turizm Haftası” münasebetiyle İskenderun'da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kültür Sanat   A+a-

 

    Düzenlenen etkinlikler kapsamında, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Turizm Danışma Bürosu ile İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği işbirliğiyle 17 Nisan 2014 Perşembe günü İskenderun Prime Mall Alışveriş Merkezinde “Dünden Bugüne İskenderun” konulu resim sergisi hazırlanarak vatandaşların ziyaretine açıldı.

 

     İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet MURSALOĞLU’nun arşivinde bulunan tarihi resimlerin yer aldığı “Dünden Bugüne İskenderun” konulu resim sergisi İskenderun protokol üyeleri ve halkından yoğun ilgi gördü.

 

     Resim sergisinin ilk ziyaretçilerinden olan İskenderun Kaymakamı H.Hasan ÖZYİĞİT, İskenderun’un tarihi resimlerini tek tek inceleyerek, resimler hakkında bilgi aldı.

 

     İskenderun Kaymakamı'nın resim sergisini ziyareti esnasında, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet MURSALOĞLU ve İlçe Turizm Danışma Bürosu Yetkilisi Özgür DURMAZ ile Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin UYGUN hazır bulundu.

 

     Yaptığı konuşmayla turizm faaliyetlerinin önemine dikkat çeken Kaymakam ÖZYİĞİT; Turizmin ulusal ekonomilere katkısının yanı sıra, uluslararası kültürel ve toplumsal iletişimi sağlayıcı ve bütünleştirici rolünün olduğunu dile getirdi.

 

     Turizmin temel bileşenleri bakımından İskenderun’un zengin potansiyele sahip olduğunu ifade eden Kaymakam ÖZYİĞİT, yıl boyunca çeşitli turizm etkinliklerine olanak sağlayan ılıman iklimi, zengin kültürel ve doğal değerleri ile seyahat endüstrisinde gittikçe daha popüler olan İlçemizin, turizm merkezi haline gelme yolunda da hızla ilerlediğini sözlerine ekledi.

 

     Kaymakam H.Hasan ÖZYİĞİT, İlçemizde turizm faaliyetlerinin arttırılması ve sektörün gelişmesi sürecinde emek veren herkese teşekkür ederek, başarılar diledi.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar