Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başsavcı Ercan: Uyuşturucuya Geçit Vermeyeceğiz

İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, uyuşturucu tacirlerine karşı operasyonların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Gündem   A+a-

 
 
 
İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, uyuşturucu tacirlerine karşı operasyonların aralıksız devam ettiğini söyledi.
Başsavcı Ercan sabaha karşı yapılan operasyon hakkında, "İskenderun ve çevre ilçelerde uyuşturucu satışı yapan kişilerin deşifre edilmesi ve tacirlerin suç delilleri ile yakalanması amacıyla operasyon düzenlendi. ” dedi.
Uyuşturucuya geçit vermeyeceklerini vurgulayan Başsavcı Ercan, “İskenderun’da Ö.D, B.T.D, M.İ.D.'nin Adana ve Gaziantep'ten getirdikleri uyuşturucuyu sokak satıcıları vasıtasıyla piyasaya sürdükleri tespit edildi. Bunun üzerine kapsamlı bir çalışma başlatıldı. 4 aylık sürede 17 farklı yakalama yapıldı. Bu yakalamalarda 7 şüpheli şahıs tutuklandı.” şeklinde konuştu.
Ercan, “Gaziantep'te 3, Adana'da 1, İskenderun’da 4, Erzin’de 4, Dörtyol, Kırıkhan ve Belen ilçelerinden 1’er şahıs gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 15 paket halinde 160 gram eroin, 49 paket halinde 560 gram kubar esrar, 250 adet Extacy sentetik uyuşturucu hap, 21 adet yeşil reçeteyle tabi Ricotril hap, 8 adet Suboxone (kırmızı reçeteye tabi) hap, 6 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet şarjör, 20 adet MKE yapımı dolu fişek, çok sayıda cep telefonu ve sim kartı, saldırma tabir edilen kılıç ele geçirilmiştir.”ifadesini kullandı.
Ele geçirilen unsurlarla birlikte toplam 24 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar