Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HATİAB Ankara Şubesini Açıyor..

Ankara Kaleiçi Segah Restaurant da HATİAB Ankara Şube kuruluş çalışmaları ve detaylarının görüşüldüğü önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Ekonomi   A+a-

 

    Genel Merkezi İstanbul da bulunan HATİAB Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği Başkanı Başkanlık divanı, HATİAB Ankara Şube kuruluş çalışmaları için Ankaradaki Hataylı iş adamı ve bürokratlarıyla İstişare Toplantısında bir araya geldi.

    Ankara Kaleiçi Segah Restaurant da keyifli bir kahvaltı eşliğinde HATİAB Ankara Şube kuruluş çalışmaları ve detaylarının görüşüldüğü önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

    Kahvaltılı istişare toplantısında konuşan HATİAB Genel Başkanı İbrahim Güder:’’Ankara da buluna Hataylı İş Adamı ile Bürokrat hemşehrilerimizi bir çatı altında toplamak, Üniversite eğitimi için gelen öğrencilerimize her açıdan destek olabilmek binlerce yıllık geçmişe sahip Hatay kültürünü, tarihi mekanlarını, sahip olduğu zenginlikleri, yerli ve yabancı yatırımcıların bölgemize ilgisini çekebilecek alt yapısının hazırlanması ve tanıtılması ile hoşgörüsünü yaymak hemşehri ve dostluk ilişkilerini arttırmak, tüm bu güzelliklerin geleceğe sirayet etmesi amacıyla Ankara şubesini kurma zarureti vardır. Bu nedenle 25 mayıs 2014 Pazar günü 2. si yapılacak olan istişare toplantısında Kurucu Yönetim Kurulu belirlenerek HATİAB Ankara şubesinin açılışını hızlandıracaktır.’’ dedi

 


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar