Skip Navigation Links

Hatay Şampiyonu Oldular…

İskenderun Namık Kemal Orta Okulu öğrencileri Hatay Okullar arası jimnastik yarışmasında şampiyon olarak göğsümüzü kabarttılar.

Spor   A+a-

 

    İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Fahri Jimnastik Antrenörü Mehmet Ciğerli’nin sporcuları olan Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri elde ettikleri başarı ile Hatay’ı Bolu ilinde yapılacak olan Türkiye okullar arası Jimnastik şampiyonasında temsil edecekler.

     “İskenderun Olarak Başarıya İmza Attık”

    Öğrencileri ve veliler ile birlikte İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Arıkoğlu’nu ziyaret eden Namık Kemal Orta Okulu Jimnastik takımı ve Antrenör Mehmet Ciğerli, elde edilen başarı da kendilerine her türlü imkânı sağlayan Arıkoğlu’na teşekkürlerini ilettiler. Antakya’da yapılan jimnastik şampiyonasın da elde edilen başarıdan ötürü Namık Kemal Orta Okulu öğrencilerini tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Arıkoğlu ise; “İskenderun ilçemiz okullarından; Hürriyet, Mithat Paşa, Beş Temmuz, Özel İkem Koleji, Özel Bahçeşehir Koleji gibi okullarda Mehmet Ciğerli hocanın yetiştirdiği jimnastikçi öğrencilerden de minik 2, minik1, küçük kız ve 3 erkekler kategorilerinde yarışarak dereceye giren sporcularımız da 2.ci, 3.cü, 4.cü, 5.inci ve 6.cı olmak üzere toplamda 11 madalya kazanarak İskenderun ilçemiz olarak başarıya imza atmışlardır. Kendilerini yürekten kutluyor tebrik ediyorum” açıklamasına yer verdi.

 


Hatay Şampiyonu Oldular…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet