Skip Navigation Links

TGC ve KAS'tan Başkan Savaş'a Teşekkür Belgesi

Mithat Kalaycıoğlu hazırlananTeşekkür belgesini önceki gün Hatay Büyük şehir belediye binasında başkanı Lütfü Şavaş’a takdim ederek katılımlarından do

Medya   A+a-

 

    Geçtiğimiz hafta Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) Konrad Adenauer Stiftung (KAS) ile birlikte İskenderun'da düzenlediği 70. Yerel Gazetecilikte Meslek içi Eğitim Semineri'nde gazeteciliğin temel sorunları ve çözüm arayışları ele alındı.

    Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) KonradAdenauerStiftung (KAS) ile birlikte düzenlediği 70. Yerel Gazetecilikte Meslek içi Eğitim Semineri; Kahramanmaraş, Hatay, İskenderun ile Kilis çevre il ve ilçelerden çok sayıda gazetecinin katılımıyla gerçekleştirildi.

    Anemon Otel’de düzenlenen seminere; TGC Başkanı Turgay Olcayto, TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş, TGC Genel Saymanı Gülseren Güver, TGC Genel Sekreter Yardımcıları Ahmet Özdemir ve Niyazi Dalyancı, TGC Yönetim Kurulu Üyesi Göksel Göksu, TGC Hukuk Danışmanı Avukat Gökhan Küçük, Konrad-Adenauer-Stiftung Derneği Türkiye Temsilcisi (KAS) Dr. ColinDürkop,Hatay Büyük şehir belediye başkanı Lütfü Şavaş, Hatay basın ilan müdürü Murat Uçar’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda basın mensubu katıldı.

    Seminere katılarak özgür basın ve gazeteciliğin sorunlarına getirilen çözüm önerilerine destek veren Başkan Savaş, kamuoyunun bilgilendirilmesi noktasında önemli ve bir o kadar da kritik görevler üstlenen basın mensuplarının, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve ifade özgürlüğünün kısıtlanmaması gerektiğini ifade etti.

    Başkan Savaş seminerin sonuna kadar kalmadığından,Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay il temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu hazırlananTeşekkür belgesini önceki gün Hatay Büyük şehir belediye binasında başkanı Lütfü Şavaş’a takdim ederek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet