Skip Navigation Links

Zorda Olsa Kazandık

Erzin Belediye Spor Teknik Sorumlusu Can Güven, zor bir karşılaşmayı son dakika da attıkları şık bir golle zor da olsa kazandıklarını söyledi.

Spor   A+a-


Can Güven Zorda Olsa Kazandık 8gunhaber [Yüksek... paylaşan: 8gunhaber

 

    Geçen hafta oynanan Malatya İl Özel İdare Spor karşılaşmasını değerlendiren Erzin Belediye Spor Teknik Sorumlusu Can Güven, zor bir karşılaşmayı son dakika da attıkları şık bir golle zor da olsa kazandıklarını söyledi. 3.ligi Hatay’a getirme arzusunda olduklarını açıklayan Erzin Belediye Spor Teknik Sorumlusu Can Güven; “zor bir karşılaşma oldu. Ama doksan artı üçüncü dakika da attığımız şık bir golle zor da olsa kazanmasını bildik. Şimdi önümüz de tek bir maç var. Buda üçüncü gurubu şampiyon bitirmek için Şahin Bey takımı ile içeri de oynayacağız Pazartesi günü. İnşallah o maçı aldığımız zaman kazanıp burada üçüncü gurubu lider olarak bitireceğiz. Ondan sonra da önümüz de bir tane final karşılaşması olacak. Ona hazırlanacağız. Artık şu an itibariyle Erzin’in değil Hatay’ın bir takımıyız. Bölgeyi tek temsil edecek takımız. İnşallah buraya üçüncü ligi bir Hatay takımı olarak ta getirme arzusundayız. Bütün amacımız bu bütün Hatay’ın desteğine ihtiyacımız var. Dualarına ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

 


Can Güven Zorda Olsa Kazandık 8gunhaber [Yüksek... paylaşan: 8gunhaber

    “Yalnız Bırakmadılar”

    Geride kalan 11 haftadan bu yana taraftarın müthiş bir desteği olduğunu ifade eden Erzin Belediye Spor Teknik Sorumlusu Can Güven; “taraftarlarımızın bize yoğun bir ilgisi var. 11 haftadır tüm deplasmanlarda bizi yalnız bırakmayarak çok ciddi bir cefakâr seyirci topluluğu her zaman yanımızda oldu. Bize inandıkları için onlara çok teşekkür ediyorum. Çünkü devraldığımız da ortada sıkıntılı bir takım vardı. Ama onlar inandılar desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Sürekli bize o özgüveni ve desteği verdiler. Buraya kadar gelmemiz de ki en büyük etken taraftarımız olmuştur” dedi.

 

 


Zorda Olsa Kazandık videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet