Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Seçimler Ne Kadar Şeffaf Oldu Tartışılır

Neşve Çay-Kahve evinde basınla bir araya gelen Civelek, beş yıllık görev süresince yapılan tüm hizmetlerin halkın yaşamını kolaylaştırdığını söyledi.

Gündem   A+a-


Yusuf Civelek Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda... paylaşan: 8gunhaber

 

     Neşve Çay-Kahve evinde basınla bir araya gelerek, beş yıllık görev süresince yapılan tüm hizmetlerin halkın yaşamını kolaylaştırıcı ve küresel iklime karşı olduğunun altını çizen Dr. Yusuf Civelek, “CHP İskenderun merkezde oylarını yüzde 50 artırmıştır. Bundan dolayı çok mutluyum! Bu kadar yapılan büyük hizmetlerde çukura ve tozlara rağmen bu hizmetlerin kendileri için olduğunu gördükleri ve bana oy verdikleri için İskenderun halkına teşekkürler. 5 yıl benim için çok iyi geçti. Hayatım boyunca her görevde benim bir amacım oldu ve mutlaka o göreve gelince de o amacıma ulaşmışımdır. Belediye başkanlığına da yaşadığım su sıkıntısından dolayı belediye başkanı olmayı aklıma koydum. İskenderun halkı da beni bu görev layık gördü ve belediye başkanı seçti. Göreve gelir gelmez de ilk işim su sorununu çözmek oldu. Bu sorunu çözüme kavuşturduğum için de gönlüm rahat. Tabi 5 yıllık görev süresince İskenderun’un sadece su sorununu çözmedik. Altyapı, drenaj kanalları, köprüler, yollar gibi daha bir çok hizmetler de yaptık. Tüm yapılan çalışmalarda halkın yaşamını kolaylaştırıcı ve küresel iklime karşı hizmetler oldu. Bu çalışmalar ile İskenderun’un çıtasını yükselttik. Ben yaşamım boyunca iki şeye dikkat ettim ve benim olmazsa olmazım oldu. Birincisi kul hakkı ikinci de gönül yarasıdır. Görevim boyunca da bu konuya da dikkat ettim ve kul hakkı yemedim, kimsenin de gönlünü kırmadım. Bu seçim benim yaptıklarımın vatandaş karşısındaki onaylaması oldu. Halkımız bu sınavda bize geçer oy vermiştir! Kaybettik ama belediye olarak hizmet verdiğimiz yerde oylarımızda büyük artış oldu. Ama ilçemize yeni bağlanan beş beldeden dolayı bu seçimi az bir farkla kaybettik. Kısaca oyun oynanırken, kurallar değiştirildi. Ayrıca seçim sandıkları şeffaf oldu ama seçimler ne kadar şeffaf oldu o tartışılır” dedi. Anayasa hak olmasına karşın, seçmen kütüklerini Yüksek Seçim Kurulu yerine İşleri Bakanlığı tarafından kısaca hükümet tarafından belirlenmesi ile adaletin oradan bozulmaya başlandığını vurgulayan Dr. Civelek, “ Seçime herkesin itirazı vardır. Her halk kendi layıkıyla yönetilir ama şuan için onu diyemiyorum. Çünkü sağlıklı bir seçim olmadı. İskenderun halkını da bu sonuç memnun etmedi” diye konuştu.

 


 


Seçimler Ne Kadar Şeffaf Oldu Tartışılır videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Reşit Bebek 7 Haziran 2014 Cumartesi
Demek koltukdan indirilmen çok zor gelmişe benziyor, çuk çuk yazık oldu bundan sonra o koltukda sahte sihirli gülücükü, yeni başkan bulmamız zor. seni ve gülücüklerini özletecegiz.halbuki sen reisi cumhurnaşkanı olacak kişisin. ah ah kıymetini bilmedik şimdiden gülücüklerini özledik.
son gelişmeler
öne çıkanlar