Skip Navigation Links

Arsuz yolunda asfalt başlıyor..

Arsuz yolu için yapılan gidişli gelişli yolunda haziranın ilk haftasına kadar tamamlanması bekleniyor. İstimlak çalışmaları da bittiği zaman Arsuz yol

Gündem   A+a-

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı Musa Kurşun, Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ve İlçe teşkilatı ile birlikte 3M Garden Clup’ta basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Son dönemlerde sorun haline gelen Arsuz yolu ile ilgili açıklamalarda bulunan Vekil Karasayar, “Arsuz yolu son 6 ayda yüklenici firma tarafından 24 saat çalışılarak devam etmekte. Yolun altyapı çalışmaları bitti. Karayolunda yapılan asfalt çalışmaları da tamamlanmak üzere. Arsuz yolu için yapılan gidişli gelişli yolunda haziranın ilk haftasına kadar tamamlanması bekleniyor. İstimlak çalışmaları da bittiği zaman Arsuz yolu da bitecek” dedi.
Tedaşla ilgili probleminde en kısa sürede çözümleneceğini belirten Karasayar, “Tedaşla ilgili yoğun bir uğraşımız var. ihalemiz tamamlandı. Bununla ilgili geçen hafta Ankara’dan bir heyet geldi yer teslimi yaparak elektrik tellerinin yeraltına alınması işlemini başlattılar. İlk olarak Şekere’den başlanacak. İlk etapta çalışmalar başladığı zaman elektrik konusunda iskenderun2un yaşadığı sorun tamamen yarıya inmiş olacak” diye konuştu.
Diğer çalışmalarında hala devam ettiğini sözlerine ekleyen Karasayar, “Diğer projelerimizde hala devam etmekte. İskenderun’un bir diğer çalışmamız ise İskenderun içme suyu için artıma tesisi kurma çalışmalarıdır. Arıtma tesisi için de geçen hafta heyet buraya geldi ve yer tespiti yapıldıktan sonra burada arıtma tesisi kurulmaması için hiçbir engel olamaz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet