Skip Navigation Links

Büyükşehir Belediyesini Bu İki Husus Kaybettirdi!

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile 30 Mart 2014 yerel seçimlerini değerlendirdi.

Politika   A+a-

 

    Ak Parti’nin geçmiş dönemlerden farklı bir seçim süreci yaşadığını açıklayan Başkan İbrahim Yaran, Ak Partinin çok zor şartlar altında cepheler de mücadele ettiğini söyledi.

    Ak Parti’ye Büyükşehir Belediyesini kaybettiren 2 husus olduğuna dikkat çeken Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran, söz konusu iki hususu; “paralel devlet ve MHP İle CHP’nin dirsek çalışması” olarak nitelendirdi. Başkan Yaran; “30 Mart 2014 seçimlerini Allah’a şükür kayda değer bir hadise yaşanmadan, kardeşlik duygusu içerisinde bitirdik. Bu seçim Ak Parti için geçmiş dönemlerden farklı yaşanmıştır. Hangi boyutuyla? Bildiğiniz gibi bir paralel devlet boyutu, paralel devlet boyunun tabanda ki taraftarları kapı kapı dolaşmak suretiyle İskenderun ve Hatay bazında söyletecek olursak Ak Parti karşıtı bir cephe oluşturulmuş. Kapı kapı dolaşılarak hangi görevde, hangi ilçe de hangi adayı daha önde görüyorsanız destekleyin gibi bir kampanya yürütüldü. İkinci önemli hususiyet MHP ve CHP bazı yöreler de dirsek teması ile birbirlerini destekleyen yapı ile sürdürmüşlerdir. Yani ülkemiz genelinde Ak Parti ve neredeyse büyük bir ölçekte diğerleri şeklinde seçim yaşadık. Bu hususiyetleri göz önüne aldığımız zaman Ak Parti çok zor şartlarda çok cephede mücadele etmek zorunda kalmıştır. Ak Parti 11 İlçeyi Hatay’da almasına rağmen Büyükşehir Belediyesini alamamasının altında işte bu iki husus yatmaktadır” şeklinde konuştu.

    Söz Bitti Yola Devam…

    İskenderun Belediye Başkanlığı için fazla söze gerek olmadığının altını çizen Yaran; “Söz Bitti Yola Devam” dedi. İskenderun Belediyesinin oy veren vermeyen herkesin belediyesi olduğunu ifade eden Yaran; “birlik ve beraberlik içerisinde İskenderun’u yönetmeye gayret edeceğiz” dedi.

 

 


Büyükşehir Belediyesini Bu İki Husus Kaybettirdi!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
abdurrahman 15 Nisan 2014 Salı
ibrahim abinin inanamıyorum tayyibin uydurduğu "parelel yapı"nın varlığına inandığına...
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet