Skip Navigation Links

Türkiye Boks Şampiyonası’na ev sahipliği yapmak istiyoruz”

Hakemler ile MKÜ Mücadele Spor Başkanları’nı İskenderun’da misafir eden heyete verilen yemekte muhteşem bir tablo vardı.

Spor   A+a-

 

    Türkiye Üniversiteler arası Büyükler Boks Şampiyonası’nı yöneten Boks Hakemleri ile MKÜ Mücadele Spor Başkanları’nı İskenderun’da misafir eden heyete verilen yemekte muhteşem bir tablo vardı.

    Geceye katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Türkiye Boks Şampiyonası’na İskenderun’da ev sahpliği yapmak istiyoruz. Bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız. İskenderun Boks Kulübü burada konuşlanacak. Bizlere büyük gelin ki, bu güzellikleri Türkiye’ye tanıtalım” dedi. İskenderun Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şehmus Aslan da konuşmasında, “Hatay Boks Şampiyonası ile gururlandık. Boks Ajanı Nuri Erdener ve sizzler Hatay’ın şampiyonlarısınız” diye konuştu.

boks-seyfi1.jpg" alt="" />

    İskenderun boks temsilcilerinin de katıldığı gecede sıcak bir ortam vardı.

    Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener yaptığı konuşmada, “Hatay Boks dalında kısa sürede mesafe kaydetti. Gücümüzü bizlere destek verenlerden almaktayız. Hatay ilinin genel ilçelerinde bulunan temsilcilerim ve antrenörlerim görevlerini yerine getirdikçe boks gerekli seviyelere doğru hızla geliyor. İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil ve ekibini, İskenderun Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sayın Şehmus Aslan’ı, Boks hakemlerimizi, İskenderun Boks Temsilcilerimizi, misafirlerimizi, MKÜ hocalarımızı aramızda görmekten ve onlara ev sahipliği yapmaktan dolayı onur duyuyorum” dedi.

    İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise Türkiye Boks Federasyonu ilgililerine hitaben yaptığı konuşmada; “İskenderun; Boks sporunu Türkiye’de üstlenecek seviyelerdedir. Büyük organizasyonlara açığız. İskenderun Belediyespor olarak ringlerde ismimizi çok yakında duyacaksınız” dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şehmus Aslan ise “İskenderun’da boks heyecanının kıvılcımı ateşlenmiştir. Türk Boks sporuna İskenderun’dan çok yeni sporcular hediye edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Konuklara, bölgemize ait Levrek balığı ve Petek Pastanesi’nin misafirler önünde hazırladığı İskenderun peynirli künefesi ikram edildi..

Gece boyunca sohbetler eden konuklar, Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener’e bu güzel geceyi organize ettiği için teşekkür ettiler.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet