Skip Navigation Links

320 parça okul kıyafeti Kızılay'a teslim edildi

Merkezi İskenderun'da bulunan yerel yönetimleri izleme derneği, Van'daki depremzede öğrenciler için organize ettiği kampanya kapsamında, 320 parça oku

Gündem   A+a-

320 parça okul kıyafeti Kızılay’a teslim edildi
 
Merkezi İskenderun’da bulunan yerel yönetimleri izleme derneği, Van’daki depremzede öğrenciler için organize ettiği kampanya kapsamında, 320 parça okul kıyafetini Kızılay’a teslim etti.
Yerel Yönetimleri İzleme derneğinin organize ettiği kampanya kapsamında, depremzede öğrenciler için temin edilen okul forması, polar kaban ve ayakkabılardan oluşan 26 koli 320 parça yeni giyim eşyası, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun katıldığı bir törenle Kızılay’a teslim edildi. Yerel Yönetimleri İzleme Derneği Başkanı Veysel Cıncık dernek olarak yaptıkları yardım organizasyonuna destek verenlere teşekkür ederek “Kampanyamıza destek veren kişi ve kurumların katkıları ile, özel yaptırdığımız ve özellikle öğrencilerin giyebilecekleri eşyaları depremzede öğrencilerimize gönderiyoruz. Önümüzdeki günlerde de, öğrenciler için içerisinde kırtasiye malzemelerinin olacağı okul çantaları temin etmeye çalışıyoruz” dedi.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise, “Van depremi Milletimizin birlik beraberliğinin ne derecede olduğunu ortaya koymuştur. Ben bu yardımı yapan kurum kuruluşlar ve kişilere teşekkür ediyor, kampanyayı başarıyla organize eden Yerel Yönetimleri İzleme Derneği yöneticilerini kutluyorum” dedi.
İskenderun Demir Çelik A.Ş (İsdemir), Atalar Koleji, iş adamları Galip Biçer, Hüseyin Boğa ve Hamza Öncü’nün katkı verdikleri kampanya kapsamında temin edilen öğrenci formaları ve ayakkabılar Kızılay deposunda Kızılay Başkanı Ümit Günay’a teslim edildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet