Skip Navigation Links

Sorunu Çözmek İstiyorsanız Bizi Dinleyin

HESOB tarafından tertip edilen dayanışma gecesinde konuşan HESOB Başkanı Kadir Teksöz, esnafların yol gösterici olduğuna dikkat çekti.

Ekonomi   A+a-


İskenderun esnaf odaları(HESOB) Dayanışma... paylaşan: 8gunhaber

 

    Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) tarafından tertip edilen dayanışma gecesinde konuşan HESOB Başkanı Kadir Teksöz, esnafların yol gösterici olduğuna dikkat çekip, halkın talep ve arzusunu gerçekleştirmek isteyenlerin esnafları dinlemeleri gerektiğini işaret etti.

     “Gönül İşiyse Mutluluk Duyuyorum”

     HESOB Başkan Vekili İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat tarafından İskenderun Yelken Kulübünde tertip edilen dayanışma gecesine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile çok sayıda esnaf odası temsilcileri katıldılar. Gecenin açılış konuşmasını yapan Uğur Fırat, esnafa hizmetin gönül işi olduğuna dikkat çekip; “işinizden, aşınızdan, ekmeğinizden fedakârlık ederek esnafa bir şeyler verecek isek bundan da mutluluk duyuyorum” dedi.

 


 

     “Bizler Yol Gösteriyoruz”

     Esnafların yol gösterici olduğuna vurgu yapan HESOB Başkanı Kadir Teksöz ise, halkın talep ve arzusunu gerçekleştirmek isteyenlerin esnafları dinlemeleri gerektiğini söyledi. Esnaflara seslenip ‘siyasi görüşünüz ne olursa olsun bizler seçilmişlerle ikili ilişkilerimizi çok iyi tutmalıyız’ diyen Teksöz; “birliğimizi, beraberliğimizi koruyacağız. Şehre yapılacak her türlü yatırıma da destek vereceğiz” şeklinde konuştu. HESOB Başkan Vekili Uğur Fırat’ı başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür eden Teksöz; “Sağ olsun bizi hiç yormadı. Esnaf için gereken bütün girişimi bu bölge de sağladı” dedi.

     “Esnaflara İhtiyacım Var”

     Kendisinin de bir esnaf ailenin çocuğu olduğunu ve yıllarca esnaflık yaptığını söyleyerek konuşmalarına başlayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, İskenderun’un yıllarca her türlü imkandan yoksun kaldığına dikkat çekip bu durumun esnaflar üzerinde olumsuz bir etki yarattığını ifade etti. İskenderun’un 250 bin nüfuslu bir kasaba olduğunun altını çizen Başkan Seyfi Dingil; “yıllardır iktidarla birlikte olamadık. Ama ilk defa 30 Mart seçimlerinde şeytanın bacağına kırdık. Bakanlar kurulu, devlet planlama arkamızda. Ben mazbatayı aldıktan sonra rozeti bıraktım. Bu noktada sizlerin desteğine ihtiyacım var. Esnaflar ile sürekli irtibat halinde olacağız” açıklamasına yer verdi.

     AVM’ ye Köprülü Kavşak Geliyor…

    Öte yandan, Alışveriş Merkezinin üstüne köprülü kavşak kurulacağını müjdeleyen Başkan Seyfi Dingil, Alışveriş Merkezinin trafiğini rahatlatacaklarını ve kent merkezine kurulacak otoparklar ile halkı küçük esnaflara da yönlendireceklerini söyledi. Sona eren konuşmaların ardından HESOB tarafından İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e plaket takdim edildi.

 

 


Sorunu Çözmek İstiyorsanız Bizi Dinleyin videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet