Skip Navigation Links

Ortak Karar Alındı

İskenderun Belediye Meclisinden İlk Karar; “Kemal Kılıçdaroğlu’na Yapılan Saldırı' kınandı.

Gündem   A+a-


İskenderun belediye meclisi seyfi dingil... paylaşan: 8gunhaber

 

    İskenderun Belediyesi Seyfi Dingil Başkanlığında ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. İskenderun Atatürk Anıt Alanı ve Şehitlik Mezarlığına Çelenk sunumu sonrası gerçekleşen meclis toplantısında bütün meclis üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan yumruklu saldırı için ‘ortak kınama’ kararı aldı.

    Ortak Karar Alındı

    İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in meclis oturumunu açtığı toplantı da ilk olarak söz alan Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Abit Erol, geçtiğimiz günler de yumruklu saldırıya maruz kalan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı. Erol’un bu konuşmasının ardından söz alan CHP Grup Başkan Vekili Gazanfer Dik ise yapılan saldırının Türkiye demokrasisine yapılan bir saldırı olduğuna vurgu yapıp, saldırının İskenderun Belediyesi tarafından kınanması için öneri de bulundu. Öneriye MHP Grubu da destek verirken Başkan Seyfi Dingil, Meclisin aldığı ortak kararın sevindirici olduğunu söyledi. Alınan bu karar meclis tarafından kabul göründü.

 


 

     Su Faturası Gerginliği!

    Öte yandan, İskenderun Belediyesi Eski Başkanı Dr. Yusuf Civelek tarafından içme suyu için su faturalarına ilave edilen 520 TL’de Başkan Seyfi Dingil tarafından tekrar meclise sunuldu. Alınan bu paranın eski aboneler için 100 TL yeni aboneler için 200 TL olması yönünde öneri sunan Başkan Seyfi Dingil, bunun sadece bir öneri olduğuna dikkat çekip karar mercisinin Hatay Büyükşehir Belediyesi olduğunu savundu. Alınan bu karara CHP Grup Başkanı Gazanfer Dik karşı çıkar iken İskenderun Belediyesinin söz konusu öneri için karar alma yetkisinin olmadığını savundu.

 


Ortak Karar Alındı  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet