Skip Navigation Links

“TOKİ, Feyezan Kanalı, Tapu…”

Başkan Seyfi Dingil İskenderun Halkının En Önemli 3 Talebini Açıkladı

Politika   A+a-


İskenderun belediye başkanı seyfi dingil basın... paylaşan: 8gunhaber

 

    30 Mart 2014 seçimlerinde İskenderun Belediye Başkanlığını ilan eden Seyfi Dingil, basın mensupları ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu. İskenderun’da yayın yapan radyo, televizyon ve gazete temsilcileri ile buluşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkına ‘hizmet’ mesajlara verdi. Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adaylığı süresince İskenderun halkının sorunlarını dinlediğinde halkın 3 önemli isteğin olduğuna dikkat çeken Başkan Seyfi Dingil, önceliklerinin TOKİ, Feyezan Kanalı ve Tapu işlemleri olduğunu açıkladı.

    “Bu Talihsizliğimizi Çevre Yolu İle Düzelteceğiz”

    İskenderun’un en büyük talihsizliğinin tek giriş ve çıkışı olması olduğunu savunan Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun’un en büyük talihsizliği tek giriş ve çıkışı olmasıdır. Bizler bir çevre yolu yapacağız. İşi olan mahallesine, İşi olan İsmet İnönü Meydanına gidebilecek. Oluşturulacak olan çevre yolu ile Antakya trafiği de şehir merkezine karışmamış olacak. İlk etapta revize çalışmaları olacak. Şu anda yetki kargaşası var. Denizciler belediye binasına valilik Göç İdaresine, Karayılan Belediyesini de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne verilmiş. Buraları bizim geri almamız lazım. Bu kentin olanaklarını biz kendimiz kullanacağız” dedi.

 


 

    Tepe Mahallelerinde Öncelikli İş ‘TAPU’

    Tepe Mahalle sakinleri için de umut verici açıklamalarda bulunan Başkan Seyfi Dingil, tepe mahallelerde önceliklerinin tapu işlemleri olduğunu söyledi. Tapu iş hallolmadan hiçbir yere hizmet götürülemeyeceğinin altını çizen Seyfi Dingil; “Tapu olmayınca oralara giremiyoruz. Alt yapıyı girdiremiyoruz. Kişinin özel mülkiyeti olunca doğal gaz bile götüremiyorsun. Önce tapu meselesini çözmemiz lazım. Belirli yerlere tebligat yapamıyoruz. 100 yıl önce alınan mal ve mülkler var. Önce tapu sorununu çözeceğiz ondan sonra kentsel dönüşüme geçeceğiz. Toplu konut idaresi diyor ki bana sorunsuz konut üret. Yani Toki’de getirsen problemli arsa istenmiyor” dedi.

    Seyir Terası Müjdesi…

    İskenderun halkının kısa bir zaman içerisinde yamaç paraşütü ile ön planda olacağını da ifade eden Seyfi Dingil, seyir terasları kurulacağını müjdeledi.

    Barlar Sokağına Net Cevap…

    Öte yandan, İskenderun Barlar Sokağı ile ilgili söylentilere net bir açıklama yapan Başkan Dingil; “kimsenin sosyal yaşantısına müdahale etmeyiz” dedi. Seyfi Dingil; “Aileleri rahatsız edecek şekilde kimseye müsaade etmeyiz. Yasal çerçeve neyi gerektiriyorsa o uygulanacaktır. Ama herkes işine devam edecek. Kimsenin sosyal yaşantısına müdahale etmeyeceğiz” açıklamasına yer verdi.

 


“TOKİ, Feyezan Kanalı, Tapu…”  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet