Skip Navigation Links

Polis Ailelerine Konferans

Toplumda kendini ifade etme, özgüven, sağlıklı iletişim konularında sürekli personelini eğiten ve gelişmeleri takip eden İlçe Emniyet Müdürlüğü güzel

Gündem   A+a-

 
Toplumda kendini ifade etme, özgüven, sağlıklı iletişim konularında sürekli personelini eğiten ve gelişmeleri takip eden İlçe Emniyet Müdürlüğü güzel bir etkinliğe daha imza attı.
İskenderun Belediyesi Kültür Merkezi’nde İletişim Uzmanı Mehmet Ali Çiçek tarafından İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, eş ve çocuklarına “Ayağa Kalkın Haykırın!” isimli konferans düzenlendi. Konferans sırasında fikirlerini açıklamaktan çekinmeyen polisler aktif katılımla iletişim uzmanına destek verdiler. Hayatın amacının mutluluk olduğunu belirten NLP Uzmanı Mehmet Ali Çiçek beynin iki tarafının nasıl kullanılacağı, aile ve toplumda nasıl iletişim kurulması gerektiği konularında tespitlerini polislere ve ailelerine etkileyici şekilde anlattı.
Konferansın sonunu bir şiirle bitiren İletişim Uzmanı Mehmet Ali Çiçek’in kitaplarını satın almayı unutmayan polislerin gözlerinde mutluluk görülmeye değerdi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet