Skip Navigation Links

“Önceliğimiz, insan sağlığı”

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Aydın ‘Dünya Sağlık Haftası’ mesajı yayınladı.

Sağlık   A+a-

 

    7-13 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Dünya Sağlık Haftası’ dolayısıyla sağlığın önemine dikkat çeken Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Aydın, sağlıklı toplumların ancak sağlıklı bireylerden oluşabileceğini ifade etti.

    Tüm vatandaşların ‘Dünya Sağlık Haftası’nı kutlayan Başhekim Recep Aydın, “Başta İskenderunlu vatandaşlarımız olmak üzere, tüm halkımızın etkili ve kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi için, yaklaşık 450 çalışanımızla birlikte bütün imkânlarımızı seferber etmekteyiz.Vatandaşlarımızın; devletimize ve hastanemize güvenmesini, ezilmeden ve üzülmeden sağlık hizmeti alabilmesini sağlamak, en önemli amacımız olmuştur. Çünkü halkımızın en çok incindiği noktanın ‘SAĞLIK’ olduğunun bilincindeyiz. ‘İnsanı yaşattığınız müddetçe, devletin var olacağı’ felsefesi, ilkemiz olmuştur ve olmaya devam edecektir” açıklamasında bulundu.

 

 

“Sağlık sektöründe önemli adımlar atıyoruz”

Toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına,sağlık sektöründe önemli adımlar atmaya devam edeceklerini belirten Başhekim Aydın, “138 yatak kapasiteli hastanemizde, 61 yoğun bakım yatak sayısıyla sizlere hizmetin yetmediğinin farkında olan bilincimiz ve ‘Önce insan’ sloganımızla, hiçbir ayrım gözetmeksizin eşit ve onurlu bir hizmet, daha modern bir hastane konseptisunabilmek hedefimizdir. İskenderun’un sağlık kalitesini ve kapasitesini yükseltmek, koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetine öncü olabilmek, il dışına hasta akışını durdurmak ve kamu kuruluşlarını hastanemiz ile işbirliği içinde olmasını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm bu duygularla, sağlık personelimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Dünya Sağlık Haftası’nı kutluyor, sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet