Skip Navigation Links

Hizmet Yağacak..

30 Mart seçimlerini zaferle sonuçlandıran Seyfi Dingil, tebrik ziyaretlerini kabul görmeye devam ediyor.

Gündem   A+a-


Nuri Üysen İskenderun belediye başkanı seyfi... paylaşan: 8gunhaber

 

    Hayırsever İşadamı Nuri Üysen’in ‘Tebrik’ ziyaretinde konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkına seslenip; “İskenderun’a hizmet gelmeyecek. Hizmet Yağacak. Kuşkunuz olmasın” dedi. Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından çiçeklerle karşılanan Nuri Üysen’e çok sayıda iş adamı da eşlik etti.

    “Görevini Layıkıyla Yerine Getirecektir”

    Geride bıraktığımız 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından halkın iradesinin sandığa yansıdığını ifade eden Hayırsever İşadamı Nuri Üysen, seçimlerden başarı ile çıkan Seyfi Dingil ve yönetimini tebrik etti. İskenderun’a yapılacak her hizmette var olduklarının altını çizen Nuri Üysen; “bizler bu memleketin çocuklarıyız. Memleketimize yapılacak olan her hizmette herkesin elini taşın altında koyması gerektiği gibi bizler de sağlanacak her katkı da varız” dedi. Seyfi Dingil’in İskenderun Belediye Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getireceğine inandığını ifade eden Nuri Üysen; “Seyfi Dingil, İskenderun halkının teveccühü ile bu kentin belediye başkanı oldu. Ben Seyfi Dingil’in İskenderun’da birçok güzel çalışmalara imza atacağı inancındayım. Görevini layıkıyla yerine getirecektir” şeklinde konuştu.

 


 

     “Kuşkunuz Olmasın…”

    Gerçekleşen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, seçim süresince Ak Parti’nin Adayı olduğunu ancak bundan sonra ki süreçte tüm İskenderun halkının belediye başkanı olacağını söyledi. İskenderun’un iktidar ile buluşmasının tüm İskenderun halkına katkı sağlayacağını belirten Seyfi Dingil; “bizler bu uğurda yola çıkar iken İskenderun’un 50 yıllık olan alacaklarını temin edeceğimizi söylemiştik. İskenderun değişemeyen o makûs kaderini yendi. Ve bundan sonra ki süreçte İskenderun’a hizmet gelmeyecek hizmet yağacaktır. Kimselerin kuşkusu olmasın” dedi.

 


Hizmet Yağacak.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet