Skip Navigation Links

Antakya'da Patlama 3 Ölü

Hatay'ın Merkez İlçesi Antakya'da faaliyet gösteren dericiler sitesindeki bir deri işleme atölyesinde kazan montajı sırasında meydana gelen patlamada

Gündem   A+a-

3177101631.jpg" />

Hatay’ın Merkez İlçesi Antakya’da faaliyet gösteren dericiler sitesindeki bir deri işleme atölyesinde kazan montajı sırasında meydana gelen patlamada 3 kişi öldü, biri ağır 5 kişi de yaralandı.


Patlamada hayatını kaybedenlerin ve yaralıların yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirirken, deri işleme atölyesinde çalışan ve patlamadan hafif sıyrıklarla kurtulan bazı işçiler de ölen arkadaşları için gözyaşı döktü.


Alınan bilgiye göre, Güzelburç beldesinde bulunan dericiler sitesinde Cemil Üzer'e ait olduğu bildirilen 2 katlı yerinde meydana gelen patlamada, Habip Kaşıkçıoğlu, Hüseyin Yılmaz ile Uğur Özmen hayatını kaybetti.


Mustafa Alkan, Zeki Boyacı, Cengiz Ali Ergin, Mustafa Kaşıkçıoğlu ve Mehmet Ali Boyacıgil patlamadan yaralı olarak kurtuldular.


Patlamada hayatını kaybedenler, Antakya Devlet Hastanesine kaldırılırken, yaralılar ise Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.


Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan Polis olay yerinde incelemelerini sürdürüyor.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet