Skip Navigation Links

İskenderun Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yapacak

30 Mart Seçimlerinden sonra oluşan İskenderun Belediye Meclisi tablosundaki yeni isimlerle ilk oturumu 9 Nisan Çarşamba günü Belediye Başkanı Seyfi Di

Gündem   A+a-

 AK Parti’den 15, CHP’den 10 ve MHP’den 6 yeni meclis üyesinin yeralacağı yeni meclis 9 Nisan Çarşamba günü Saat 14.00’da Belediye Meclis Salonunda gündemindeki konuları görüşmek üzere toplanacak. Belediye Başkanlığından verilen bilgiye göre, ilk oturumun gündeminde Belediye Meclis Divan Katipliğine 2 adet asil, 2 adet yedek üyeler, Meclis Başkan Vekilliği görevini yürütmek üzere Meclis 1. Başkan Vekili ve Meclis 2. Başkan Vekili, Belediye Encümeninde görev yapmak üzere 3 adet üye, Plan ve Bütçe komisyonu üye, İmar Komisyonu üye sayısının tespiti ve üyenin ve belediye bünyesindeki bazı komitelerin tesbiti ve seçilmesiyle ilgili hazırlanan teklifler görüşülecek.

Ayrıca Belediye Başkanlığının 2013 Yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi ile Denetim Komisyonu Raporu hakkında meclise bilgi verilmesinin ardından imar ağırlıklı maddeler karara bağlanacak.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet