Skip Navigation Links

Çocuk Oyunu Sergileniyor

İskenderun Belediyesi Musiki Derneği tarafından hazırlanan “İyiliğin Gücü” isimli çocuk oyunu sahnelenmeye başlamıştır.

Kültür Sanat   A+a-

 

    İskenderun Belediyesi Musiki Derneği tarafından hazırlanan “İyiliğin Gücü” isimli çocuk oyunu sahnelenmeye başlamıştır. Aysel Sarıca’nın yazdığı ve Özer Yüksel yönettiği çocuk oyunu 07-11 Nisan 2014 tarihleri arasında günde 2 seans olarak Belediye Kültür Sarayında sahnelenmektedir.

 

 

      Oyunda “İyilik Ormanı”nın halkını oluşturan Aslan, tilki, panda, tavşan ve palyaço arasında yaşanan olaylar; kurnazlık yapmanın ve yalan söylemenin her ne olursa olsun aslında bunları yapana zarar verdiği sonucuna götürmektedir. Çocuklara tiyatroyu sevdirmek amacıyla hazırlanan oyun çocukları güldürür ve eğlendirirken, aynı zamanda çocuklara verdiği mesajlarla onları eğitmektedir. Tirek Mühendislik ve Doğal Gaz’ın katkılarıyla İskenderun Belediyesi Musiki Derneği tarafından hazırlanan oyunda Anıl Yıldız, Gizem Tutuşmuş, Gizem Yüksel, İbrahim Kırat, Özer Yüksel ve Umut Akkaya rol almaktadır. Oyunun ses ve ışık teknisyenliğini Mehmet Ali Bozdoğan yapmakta, makyajda ise Emel Topaklara görev almaktadır.

 

 

 

   Oyun 07-11 Nisan 2014 tarihleri arasında Belediye Kültür Sarayında sergilendikten sonra, tiyatro sahnesi olan okullarda da sergilenmeye devam edecektir. Oyunun davetiyeleri İskenderun Belediyesi Musiki Derneği’nden (GSM: 0542.4279748) temin edilebilir.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet